Έφτιαξαν βόμβες μολότοφ και τον Ζελένσκι σε Lego, ξεπούλησαν και τα έσοδα θα πάνε στους Ουκρανούς

Έφτιαξαν βόμβες μολότοφ και τον Ζελένσκι σε Lego, ξεπούλησαν και τα έσοδα θα πάνε στους Ουκρανούς

Πάνω από 145.000 δολάρια τα έσοδα

Πάνω από 145.000 δολάρια τα έσοδα

Οι τραγικές σκηνές του πολέμου που αντικρίζουμε τις τελευταίες μέρες κινητοποίησαν όλο τον κόσμο για να βοηθήσει όπως μπορεί. 

Ένα κατάστημα στο Σικάγο, το Citizen Brick, αποφάσισε να βοηθήσει τους Ουκρανούς με κομμάτια Lego. Έφτιαξαν φιγούρες που προέδρου της Ουκρανίας, Βολόντιμιρ Ζελένσκι και μίνι βόμβες μολότοφ τα οποία πωλούσαν 100 δολάρια και 10 δολάρια αντίστοιχα.

Διάβασε Επίσης: Το Facebook δημιούργησε επίσημο λογαριασμό στο TikTok

 

Οι φιγούρες που δημιούργησε η εταιρεία έγιναν ανάρπαστες και οι υπάλληλοι δούλευαν ασταμάτητα, ακόμη και στο ρεπό τους για να φτιάξουν περισσότερες φιγούρες. Η ζήτηση εκτινάχθηκε όταν έγινε ανάρτηση για τις φιγούρες στον επίσημο λογαριασμό της Ουκρανίας στο Instagram, δήλωσε ο Τζόι Τρούπια, ιδιοκτήτης του καταστήματος. 

Διάβασε Επίσης: Το Netflix βάζει τέλος στους “δανεικούς” κωδικούς

«Κρατήστε κάποια τουβλάκια για εμάς, θα τα χρειαστούμε για να ξαναχτίσουμε τις πόλεις και τα χωριά μας», ανέφερε η συγκεκριμένη ανάρτηση μεταξύ άλλων.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ukraine UA (@ukraine.ua)

Όπως ανακοίνωσε το κατάστημα, χθες, πουλήθηκαν όλες οι φιγούρες Ζελένσκι και οι μίνι μολότοφ από κομμάτια Lego. Από την πρωτοβουλία αυτή συγκεντρώθηκαν 145.388, που θα διατεθούν στην οργάνωση Direct Relief, για την ενίσχυση του ουκρανικού λαού. 

«Εξαιτίας της περιορισμένης προμήθειας των απαραίτητων κομματιών, δε θα μπορέσουμε να φτιάξουμε άλλες. Ελπίζουμε ότι θα σκεφτείτε να κάνετε μία απευθείας δωρεά στη Direct Relief, ή σε κάποια άλλη σχετική φιλανθρωπική οργάνωση. Σας ευχαριστούμε για τη γενναιοδωρία σας και την υποστήριξη αυτού του πρότζεκτ», ανέφερε η ανάρτηση του Citizen Brick.  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Citizen Brick (@citizenbrick)

 

Πηγή

Πηγή φωτογραφίας 

Loader