Έχασε τη ζωή της η Kailia Posey, η μικρή που είχε γίνει διάσημο GIF

Έχασε τη ζωή της η Kailia Posey, η μικρή που είχε γίνει διάσημο GIF

Είχε γίνει ένα από τα πιο δημοφιλή GIF μέσα από την εμφάνισή της στο ριάλιτι «Toddlers & Tiaras»

Σε ηλικία 16 ετών έχασε τη ζωή της η Kailia Posey, πρώην σταρ του «Toddlers & Tiaras» και ένα από τα πιο δημοφιλή GIF όλων των εποχών,

Η μητέρα της, Marcy Posey Gatterman, ανακοίνωσε την είδηση μέσω Facebook. «Δεν έχω λόγια ούτε σκέψεις. Ένα πανέμορφο κοριτσάκι χάθηκε», έγραψε. «Σας παρακαλώ να σεβαστείτε την ιδιωτικότητά μας ενώ πενθούμε την απώλεια της Kailia. Το παντοτινό μωρό μου».

Η μητέρα της δεν αποκάλυψε λεπτομέρειες για την αιτία θανάτου της κόρης της, αν και σύμφωνα με δημοσιεύματα η 16χρονη ενεπλάκη σε τροχαίο δυστύχημα στο Λας Βέγκας. 

Διάβασε Επίσης: Νότια Κορέα: Η ξεπερασμένη εταιρική κουλτούρα που «εισβάλλει» στον προσωπικό χρόνο των εργαζομένων

Η Kailia Posey εμφανιζόταν, όταν ήταν παιδί, στη ριάλιτι εκπομπή «Toddlers & Tiaras» του TLC, που παιζόταν από το 2009 μέχρι το 2013 και συμμετείχαν οικογένειες που προετοίμαζαν τα παιδιά τους να διαγωνιστούν σε καλλιστεία. 

Είχε εμφανιστεί στην εκπομπή «Toddlers & Tiaras» το 2012, όταν ήταν μόλις 5 ετών, ενώ μια σκηνή ενός επεισοδίου - στην οποία χαμογελάει - έγινε ένα από τα πιο δημοφιλή GIF στο διαδίκτυο. 

1

 

Παρέμεινε στους διαγωνισμούς ομορφιάς και ως έφηβη, ενώ τον Ιανουάριο είχε ανακοινώσει πως σκοπεύει να διαγωνιστεί ως Miss Washington Teen USA. Στις 20 Απριλίου, μια εβδομάδα πριν το θάνατό της, η Kailia γιόρτασε τα 16α γενέθλιά της, δημοσιεύοντας μια σειρά φωτογραφιών στο Instagram. Οι φανς της Kailia κατέκλυσαν με μηνύματα τα social media της 16χρονης, εκφράζοντας την θλίψη τους για τον θάνατό της. 

Διάβασε Επίσης: 23χρονη έχασε τα πόδια της από νάρκη στην Ουκρανία - Ένα μήνα μετά παντρεύτηκε στο νοσοκομείο

«Δεν το πιστεύω ότι συνέβη κάτι τέτοιο. Προσεύχομαι να το ξεπεράσετε, Ήταν πάντα τόσο ευγενική με όλους μας», έγραψε ο Kadan Bart Rockett, διαγωνιζόμενος του America’s Got Talent. 

Πηγή

Πηγή φωτογραφίας

Loader