«Είδε έναν όγκο στο λαιμό μου»: Τηλεθεάτρια διέγνωσε καρκίνο σε ρεπόρτερ από τη μικρή οθόνη

«Είδε έναν όγκο στο λαιμό μου»: Τηλεθεάτρια διέγνωσε καρκίνο σε ρεπόρτερ από τη μικρή οθόνη

«Αν δεν είχα λάβει αυτό το mail, δεν θα είχα τηλεφωνήσει ποτέ στο γιατρό μου. Ο καρκίνος θα συνέχιζε να εξαπλώνεται».

Mία Αμερικανίδα ρεπόρτερ από τη Φλόριντα, η Βικτόρια Πράις, κάλυπτε την πανδημία της COVID-19, αλλά οι φρενήρεις ρυθμοί εργασίας της παραλίγο να της στοιχίσουν την ίδια της τη ζωή, αν δεν υπήρχε μια παρατηρητική τηλεθεάτρια. Σε μια τηλεοπτική εμφάνιση της Πράις, μια άγνωστη γυναίκα της έστειλε ένα mail. «Εντόπισε έναν όγκο στο λαιμό μου. Μου έγραψε ότι της θύμιζε αυτόν που είχε κι εκείνη. Ο δικός της ήταν καρκινικός. Όπως αποδείχτηκε, το ίδιο και ο δικός μου» έγραψε αργότερα η Πράις, προσθέτοντας ότι επρόκειτο να υποβληθεί σε εγχείρηση για να τον αφαιρέσει.

«Ως δημοσιογράφος, εργάζομαι φουλ από την αρχή της πανδημίας, με ατελείωτες βάρδιες σε μια ατελείωτη ροή ειδήσεων» σχολίασε η Πράις, προσθέτοντας: «Καλύπταμε το πιο σημαντικό υγειονομικό γεγονός στον αιώνα, αλλά τη δική μου υγεία την είχα βγάλει τελείως από το μυαλό μου».

Όπως της εξήγησαν οι γιατροί, ο όγκος πρέπει να αφαιρεθεί μαζί με τον θυρεοειδή της και κάποιους λεμφαδένες. «Αν δεν είχα λάβει αυτό το mail, δεν θα είχα τηλεφωνήσει ποτέ στο γιατρό μου. Ο καρκίνος θα συνέχιζε να εξαπλώνεται. Είναι μια τρομακτική σκέψη» πρόσθεσε η Πράις. «Θα χρωστάω αιώνια ευγνωμοσύνη στη γυναίκα που μπήκε στη διαδικασία να μου στείλει το μέιλ, την οποία δεν γνώριζα. Δεν είχε καμία υποχρέωση να το κάνει, αλλά το έκανε».

Ο καρκίνος του θυρεοειδή, όπως αυτός που διαγνώστηκε στη ρεπόρτερ, είναι πολύ πιο κοινός στις γυναίκες παρά στους άντρες, οι οποίες αποτελούν το 75% των περιστατικών, σύμφωνα τουλάχιστον με αμερικανικές στατιστικές.

Loader