Έκανε λογαριασμό 46 δολάρια αλλά άφησε φιλοδώρημα τα διπλάσια

Έκανε λογαριασμό 46 δολάρια αλλά άφησε φιλοδώρημα τα διπλάσια

Ο τύπος “δίχασε” το TikTok

Άνδρας στις ΗΠΑ βγήκε για φαγητό τη μέρα της Αγίου Βαλεντίνου και το φιλοδώρημα του δεν ήταν απλά καλό, αλλά το διπλάσιο από τον λογαριασμό του.

Ο χρήστης του TikTok, Realkingkhang, μάλλον προσπαθούσε να εντυπωσιάσει την παρέα που ήταν μαζί του αφήνοντας ένα τεράστιο φιλοδώρημα, αφού ο λογαριασμός στοίχιζε 46 δολάρια και αυτός άφησε επιπλέον 92 στον σερβιτόρο για φιλοδώρημα.  

Διάβασε Επίσης: Μελέτη: Πόσο πιθανή είναι η νόσηση με κορωνοϊό για όσους έχουν 3η δόση

Το βίντεο που δημοσιεύτηκε στο TikTok ξεκινά με τον «KingKhan» να πληρώνει για το γεύμα του σε ένα tablet, όταν ζητά από τον σερβιτόρο να σύρει την οθόνη φιλοδωρήματος «όσο πάει» για να καθορίσει πόσα θα έπαιρνε.

Τότε ακούγεται να λέει: «Μπουμ. 200 τοις εκατό» και μια γυναίκα ακούγεται να μιλάει ενθουσιασμένη βλέποντάς το.

Ο σερβιτόρος ακούγεται να λέει στο ζευγάρι: «Ευχαριστώ πολύ παιδιά, το εκτιμώ αυτό». Μάλιστα κατά την διάρκεια του βίντεο εμφανίζεται λεζάντα που αναφέρει: «Μου αρέσει να το κάνω αυτό. Είναι τόσο ωραία να φτιάχνεις τη μέρα σε κάποιον».

 

@realkingkhang

He Got 200% Tips ♬ original sound - KingKhang

Ωστόσο, με αυτή του την πράξη “δίχασε” το TikTok με ορισμένους να τάσσονται υπέρ του και άλλους κατά του.  

Πολλοί άνθρωποι επαίνεσαν τον TikToker για τη γενναιοδωρία του, καθώς οι σερβιτόροι στις ΗΠΑ έχουν συνήθως χαμηλότερο μισθό και επομένως βασίζονται περισσότερο στα φιλοδωρήματα.

Διάβασε Επίσης: Ο “απατεώνας του Tinder” ζει ελεύθερος και δίνει τη δική του εκδοχή για την ιστορία του

Από την άλλη, υπήρχαν και αυτοί που πίστεψαν ότι οι προθέσεις πίσω από το φιλοδώρημά του δεν ήταν αγνές, καθώς το TikToker φαινόταν να καυχιέται στο βίντεό του, ενώ αρκετοί ήταν και αυτοί που ρώτησαν γιατί η ανταλλαγή έπρεπε να μαγνητοσκοπηθεί και να δημοσιευτεί.

Πηγή

Πηγή φωτογραφίας

 

Loader