Επιμήκυνση πέους: 3 πράγματα που πρέπει να ξέρεις

Επιμήκυνση πέους: 3 πράγματα που πρέπει να ξέρεις

Η λεγόμενη αυξητική φαλλοπλαστική μπορεί να αποτελεί θέμα ταμπού αλλά εξ όσων γνωρίζουμε αυξάνονται οι άντρες που επισκέπτονται ουρολόγους-ανδρολόγους, τόσο στην Κύπρο όσο και στο εξωτερικό. 

Η αυξητική φαλλοπλαστική είναι η πιο δημοφιλής αισθητική επέμβαση στους άνδρες και αφορά, βεβαίως, στην επιμήκυνση πέους αλλά την διόργκωσή του. 

Είτε αν θέλει κάποιος να ζητήσει συμβουλές, είτε να προχωρήσει με την διαδικασία, καλό είναι να έχει υπόψη του τις πιο κάτω πληροφορίες: 

1. Πριν το χειρουργείο ο γιατρός οφείλει να εξετάσει τον άντρα κλινικά και να συνομιλήσει μαζί του. Όπως και στην αυξητική στήθους για τις γυναίκες, δεν υπάρχει στάνταρ πακέτο. Η επέμβαση γίνεται με νάρκωση του ασθενούς και διαρκεί από μία μέχρι δύο ώρες.

2. Μετά την επέμβαση  δεν χρειάζεται κάποιος να διαμείνει στην κλινική αλλά οφείλει να γνωρίζει ότι η ανάρρωση θα διαρκέσει για περίπου 30 ημέρες. Δηλαδή δεν μπορεί να έρθει σε σεξουαλική επαφή για ένα περίπου μήνα. 

3. Εκτός από επιμήκυνση κάποιος μπορεί να συζητήσει με τον γιατρό του και για πάχυνση πέους. Αυτό γίνεται με τη χρήση λίπους πράγμα που βοηθάει στην αύξηση της διαμέτρου του πέους. 


ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Λεύκανση πρωκτού και πέους, δυο νέες τάσεις στη βιομηχανία της ομορφιάς

Loader