Έρχεται ένα θρίλερ με την Julia Roberts στο Netflix

Έρχεται ένα θρίλερ με την Julia Roberts στο Netflix

Από την εταιρεία παραγωγής των Obama

Μια ταινία θρίλερ με τη Julia Roberts φέρνει η εταιρεία παραγωγής των Obama.

Συγκεκριμένα, η εταιρεία Higher Ground υπέγραψε για μια ταινία θρίλερ που θα είναι διασκευή του μυθιστορήματος «Leave the World Behind» του συγγραφέα Rumaan Alam, στην οποία θα πρωταγωνιστεί η Julia Roberts και ο Mahershala Ali και θα τη δούμε στο Netflix. Ο Sam Esmail, ο δημιουργός του Mr. Robot και του Homecoming, έγραψε και σκηνοθέτησε τη μεταφορά του μυθιστορήματος, στην οποία πρωταγωνιστούν επίσης οι Ethan Hawke και η Myha'la Herrold.

Διάβασε Επίσης: Οι παραστάσεις “Άριστος” και “Θέλω να σου κρατάω το χέρι” έρχονται στον ΘΟΚ

Το στόρι

Το μυθιστόρημα «Leave the World Behind» κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο του 2020 και ακολουθεί την ιστορία ενός άντρα και της γυναίκας του καθώς κατευθύνονται σε μια απομακρυσμένη γωνιά του Long Island για να κάνουν διακοπές με τον έφηβο γιο και την κόρη τους. Όταν οι ιδιοκτήτες του ενοικιαζόμενου σπιτιού επιστρέφουν πανικόβλητοι ένα βράδυ, αφού λένε ότι ένα ξαφνικό blackout έχει σαρώσει την πόλη, το ζευγάρι δεν είναι σίγουρο τι να πιστέψει. Με την τηλεόραση και το διαδίκτυο κλειστά και χωρίς υπηρεσία κινητής τηλεφωνίας, οι δύο οικογένειες αναγκάζονται να ζήσουν μια τεταμένη κατάσταση διαβίωσης. Στην ταινία αντιμετωπίζονται θέματα που αφορούν τη φυλή, την τάξη και τη γονεϊκό ρόλο.

Διάβασε Επίσης: H Δρ. Λίντα Παπαδόπουλος έρχεται στο Life Changing Ideas

Η εταιρεία παραγωγής Higher Ground, η οποίο βασίζεται στο Netflix, είχε συνεργαστεί στο παρελθόν με τον streamer στο μεγάλου μήκους δράμα Worth. Ενώ τα επερχόμενα έργα περιλαμβάνουν το Rustin, μια ταινία μεγάλου μήκους που αφηγείται την ιστορία του ακτιβιστή για τα πολιτικά δικαιώματα και τα δικαιώματα των ομοφυλοφίλων, Bayard Rustin, σε σκηνοθεσία George C. Wolfe και πρωταγωνιστή τον Colman Domingo και το ντοκιμαντέρ μεγάλου μήκους Descendant, το οποίο προβλήθηκε από το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Sundance.

Πηγή

Πηγή φωτογραφίας

Loader