Εσύ ξέρεις για το μυστικό μενού του WhatsApp;

Εσύ ξέρεις για το μυστικό μενού του WhatsApp;

Ο τρόπος που θα το ανακαλύψεις

Κακά τα ψέματα το WhatsApp είναι από τις πιο δημοφιλείς πλατφόρμες ανταλλαγής μηνυμάτων στον κόσμο, αφού οι χρήστες του αγγίζουν τα 2 δισ. παγκόσμια. Έχει μπει για τα καλά στην καθημερινότητα μας και το χρησιμοποιούμε όχι μόνο για επικοινωνία με τα αγαπημένα μας πρόσωπα, αλλά ακόμη και για να ανταλλάξουμε πληροφορίες για τη δουλειά.

Παρά όμως την πολύωρη χρήση και την καθημερινή μας τριβή με αυτό, υπάρχει ένα μυστικό μενού, που δεν το γνωρίζουν πολλοί. 

Διάβασε Επίσης: Cut to the Chase: Η Σύλια Ιωαννίδου σε ένα απολαυστικό πινγκ πονγκ

Ο λόγος για το"αόρατο" μενού που θα το βρεις μόνο αν εφαρμόσεις μία παράξενη μέθοδο. Δε χρειάζεται καν να μπεις στην εφαρμογή, αλλά μόνο να κρατήσεις πατημένο το σύμβολό της στην οθόνη σου. Σε εκείνο το σημείο θα ανοίξει ένα μικρό πτυσσόμενο μενού το οποίο θα περιέχει το στοιχείο "Διαγραφή", αλλά όχι μόνο.

Διάβασε Επίσης: Το Fork Food Market επιστρέφει μετά από δύο χρόνια!

Αν είσαι χρήστης Android μπορείς να δεις τη λίστα με τις επαφές με τις οποίες έχεις έρθει σε επαφή τις τελευταίες ώρες, όπως και το κουμπί για πρόσβαση στην κάμερα του smartphone σου. Αντίθετα, αν είσαι χρήστης Apple έχεις πρόσβαση στον κωδικό QR, στην κάμερα, τη νέα συνομιλία ενώ επίσης, μπορείς να αναζητήσεις κάτι συγκεκριμένο σε μία συνομιλία. 

Πηγή

Πηγή φωτογραφίας

Loader