Το Fork Food Market επιστρέφει μετά από δύο χρόνια!

Το Fork Food Market επιστρέφει μετά από δύο χρόνια!

Οι πρώτες εκδηλώσεις αναμένεται να είναι επικές!

Το Fork Food Market ανακοινώνει την επιστροφή του μετά από δύο χρόνια με την παρακάτω ανακοίνωση.

"Αλήθεια τί μπορούμε να πούμε μετά από αυτό το «αναγκαστικό» διάλειμμα που διήρκησε πάνω από δύο χρόνια πέραν από το ότι είμαστε σούπερ ενθουσιασμένοι που επιστρέφουμε; Υπήρχαν στιγμές που πραγματικά νιώθαμε ότι δεν θα μπορέσουμε ξανά να οργανώσουμε την αγαπημένη μας αγορά και ακόμα και τώρα, γράφοντας αυτό το δελτίο τύπου, είναι δύσκολο να το πιστέψουμε. Το έχουμε πεθυμήσει περισσότερο απ’ οτιδήποτε άλλο και ανυπομονούμε να σας καλωσορίσουμε στις εκδηλώσεις μας και πάλι. Ξέρουμε ότι κι εσείς μας έχετε πεθυμήσει και ότι τα τελευταία δύο χρόνια ήταν δύσκολα για όλους. Η επιστροφή μας νιώθει σχεδόν σαν μια επιστροφή στο πως ήταν τα πράγματα παλιά και έτσι προβλέπεται ότι οι πρώτες μας εκδηλώσεις θα είναι επικές! 

Έτσι, και χωρίς περαιτέρω καθυστέρηση, το Fork Food Market επιστρέφει και πάλι στον πολυαγαπημένο μας Δημοτικό Κήπο της Λευκωσίας. Συγκεκριμένα οι εκδηλώσεις μας θα λάβουν μέρος τις Παρασκευές 29/4, 6/5 και 13/5. Όπως πάντα, το φαγητό θα σερβίρεται από τις 7μ.μ. μέχρι τις 11μ.μ. ενώ το μπαρ και η μουσική θα μένουν ανοιχτά μέχρι τις 12π.μ. 

Διάβασε Επίσης: Ανατροπή στην κυκλοφορία της πολυαναμενόμενης ταινίας “Killers of the Flower Moon”

1

 

Εξαιτίας αυτού το μεγάλου διαλείμματος, έχουμε αποφασίσει να έχουμε στην πρώτη μας εκδήλωση τους πιο παλιούς και συχνούς μας πωλητές. Θα είναι σαν ένα ‘κλασικό’ Fork! Να περιμένετε ότι θα δείτε τους πωλητές που έχετε δοκιμάσει και αγαπήσει πολλές φορές στο παρελθόν. Στο δεύτερο και στο τρίτο Fork θα έχουμε δύο νέες προσθήκες αλλά θα σας δώσουμε περισσότερες πληροφορίες για αυτές πριν από κάθε εκδήλωση.

Διάβασε Επίσης: Νέες αλλαγές από σήμερα με Safe Pass - Κοντά σε κατάργηση μέτρων

Ετοιμαστείτε λοιπόν και ελάτε πεινασμένοι!! (‘Εχουμε πεθυμήσει τόσο πολύ να το λέμε αυτό!)

 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε τη σελίδα μας (www.forkfoodmarket.com), βρείτε μας στο Facebook(www.facebook.com/forkcy), ακολουθήστε μας στο Instagram (www.instagram.com/fork.food.market), στείλτε email([email protected]) ή πάρτε τηλέφωνο στο +35799567591/ +35799395261.

Loader