Ανατροπή στην κυκλοφορία της πολυαναμενόμενης ταινίας “Killers of the Flower Moon”

Ανατροπή στην κυκλοφορία της πολυαναμενόμενης ταινίας “Killers of the Flower Moon”

Μια ταινία του Martin Scorsese με πρωταγωνιστή τον Leonardo DiCaprio

Το “Killers of the Flower Moon” είναι μια από τις πολυαναμενόμενες ταινίες για το 2022. Ωστόσο, όπως μαθαίνουμε τα νέα για την ταινία δεν είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικά για όσους περιμένουν με ανυπομονησία για την προβολή της.

Όπως φαίνεται η πολυαναμενόμενη ταινία θα μάς αφήσει σε αναμονή για λίγο ακόμα καιρό, αφού ενώ θα κυκλοφορούσε μέσα στο 2022, τελικά αυτό μάλλον δε θα συμβεί. Παρά το γεγονός ότι τα γυρίσματα έχουν ολοκληρωθεί, ο σκηνοθέτης, Martin Scorsese, ακολουθεί την τακτική που ακολουθεί και σε άλλες ταινίες του: να μεσολαβεί εύλογο διάστημα ανάμεσα στην ολοκλήρωση της ταινίας και στην κυκλοφορία της. Οπότε μάλλον θα περιμένουμε. 

Διάβασε Επίσης: Μια γιαγιά 101 ετών ανέλαβε τη διεύθυνση του αεροδρομίου του Τορόντο

Η ταινία βασίζεται σε αληθινά γεγονότα και συγκεκριμένα σε μια ινδιάνικη φυλή (Osage), η οποία ζούσε στην Οκλαχόμα και εξοντώθηκε με αποτρόπαιο τρόπο, όταν ανακαλύφθηκε πως στην περιοχή υπάρχει πετρέλαιο. Ιστορία αυτή έχει μεταφερθεί και σε ομότιτλο βιβλίο από τον David Grann.

Διάβασε Επίσης: Η Gen Z επαναστατεί και αλλάζει ριζικά τον εργασιακό κώδικα με ένα νέο trend στο TikTok

Στην επερχόμενη ταινία του Martin Scorsese θα πρωταγωνιστήσουν οι Leonardo DiCaprio, Jesse Plemons και Brendan Fraser, με την Paramount να βρίσκεται στην παραγωγή και την Apple στην διανομή της.

Πηγή

Πηγή φωτογραφίας

Loader