Φανατικός θαυμαστής των Peaky Blinders έκανε τατουάζ 7.100€ και 125 ωρών για τη σειρά (Βίντεο)

Φανατικός θαυμαστής των Peaky Blinders έκανε τατουάζ 7.100€ και 125 ωρών για τη σειρά (Βίντεο)

Ο David γέμισε όλη την πλάτη και το ένα του χέρι με τατουάζ αφιερωμένα στο Peaky Blinders.

Ο David Hatfield ίσως είναι ο μεγαλύτερος φαν των Peaky Blinders.

Ο 58χρονος δημοτικός υπάλληλος γέμισε όλη την πλάτη και το χέρι του με τατουάζ για την αγαπημένη του σειρά, τα οποία κοστίζουν 7.100 ευρώ, ενώ έχουν χρειαστεί 125 ώρες για να γίνουν.

Διάβασε Επίσης: Δύο ταινίες και δύο σειρές που βρίσκονται στην κορυφή του κυπριακού Netflix 

Ενώ το αρχικό πλάνο ήταν να κάνει κάτι με την «Μεγάλη Έξοδο» στην οποία πρωταγωνιστούσε ο Στιβ Μακουίν, τελικά άλλαξε γνώμη. «Θα έκανα το Great Espace στην πλάτη μου που βγήκε το 1963 που γεννήθηκα, αλλά τελικά επέλεξα το Peaky Blinders, καθώς το ερωτεύτηκα», είπε. «Το μεγάλο τατουάζ στην πλάτη πήρε 64 ώρες και 11 ραντεβού για να ολοκληρωθεί, γιατί καλύφθηκαν πολλά παλιά τατουάζ από όταν ήμουν μικρός που ήταν για τα σκουπίδια».

Όπως τόνισε «Για το πρώτο τατουάζ ήμουν στην καρέκλα για 7 ώρες, με το κάθε ραντεβού να κοστίζει 417 ευρώ. Το έκανα επειδή ήταν γνήσια ιστορία. Τότε πρέπει να ήμουν ο μόνος που το είχα. Έκτοτε έχω δει και μερικά ακόμα τατουάζ σε πλάτη, αλλά νομίζω ότι είμαι ο μοναδικός που έχει και στα χέρια». Επίσης, ο David δήλωσε ότι θα υπάρχει και επόμενο. «Αφήνω το αριστερό μου χέρι ελεύθερο, γιατί θέλω να τιμήσω την Helen McCrory, καθώς λυπήθηκα πολύ που πέθανε. Έπαιξε σημαντικό ρόλο στην σειρά και ήταν καταπληκτική ηθοποιός».

Διάβασε Επίσης: Όταν η Τζούλια Γκάρνερ από το “Inventing Anna” συνάντησε στις φυλακές την απατεώνισσα Άννα Σόροκιν 

Πηγή 

Πηγή φωτογραφίας και βίντεο

Loader