Όταν η Τζούλια Γκάρνερ από το “Inventing Anna” συνάντησε στις φυλακές την «απατεώνισσα» Άννα Σόροκιν

Όταν η Τζούλια Γκάρνερ από το “Inventing Anna” συνάντησε στις φυλακές την «απατεώνισσα» Άννα Σόροκιν

Η ηθοποιός φρόντισε να τη συναντήσει προκειμένου να μπορέσει να αποδώσει με ακρίβεια το χαρακτήρα της

Μεγάλη είναι η επιτυχία που έχει σημειώσει η σειρά «Inventing Anna» στο Netflix η οποία διηγείται την ιστορία της «απατεώνισσας» Άννας Ντέλβι .Το πραγματικό της όνομα είναι Άννα Σόροκιν.

Η πρωταγωνίστρια της σειράς, Τζούλια Γκάρνερ επισκέφθηκε την Άννα Σόροκιν στη φυλακή και συνομίλησαν. Η κρατούμενη μίλησε στο Forbidden Fruits και ανέφερε: «Είναι πολύ καλή. Με επισκέφτηκε. Είναι πολύ γλυκό κορίτσι».

Η Άννα Σόροκιν προφυλακίστηκε πέρσι αλλά τελικά μπήκε στη φυλακή επειδή παρέμεινε στην Αμερική ενώ είχε λήξει η βίζα της και τώρα κινδυνεύει να απελαθεί στη Γερμανία.

Διάβασε Επίσης: «Μεσάνυχτα στο Πέρα Παλάς»: Η τούρκικη σειρά που επιδιώκει να αλλάξει την ιστορία 

Η ίδια κυκλοφορούσε από το 2013 ως «Άννα Ντέλβι» , μέχρι και το 2017 στη Νέα Υόρκη. Παρουσίαζε τον εαυτό της ως Γερμανίδα κληρονόμος και εξαπατούσε τράπεζες, ξενοδοχεία και τις γνωριμίες της. Το 2017 συνελήφθη και αποφυλακίστηκε το 2021, πριν καταλήξει ξανά στα κρατητήρια.

Διάβασε Επίσης: Η ζωή του Frank Sinatra έρχεται στο Netflix 

Η Άννα Σόροκιν όταν άκουσε πως θα κυκλοφορήσει η σχετική σειρά, δεν ήθελε να τη δει. Η πρωταγωνίστρια, είχε δηλώσει: «Σέβομαι τη Άννα, είτε θέλει να δει το σόου είτε όχι. Είναι η επιλογή της. Δεν το έκανα περιμένοντας ότι θα το δει».

 

Πηγή

 

Πηγή φωτογραφίας

Loader