Η ζωή του Frank Sinatra έρχεται στο Netflix

Η ζωή του Frank Sinatra έρχεται στο Netflix

Όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής για το “The Voice”

Το “The Voice” στο Netflix θα μας μιλήσει για τη ζωή του θρύλου της μουσικής

Μετά τις ταινίες Bohemian Rhapsody για τον Freddie Mercury, Rocketman για τον Elton John και Respect για την Aretha Franklin έρχεται και η σειρά The Voice για τον Frank Sinatra. Μόνο που σε αυτή την περίπτωση δε θα είναι στη μεγάλη οθόνη, αλλά στη μικρή. 

Όπως μαθαίνουμε, το Netflix θα αναλάβει τη σειρά The Voice που θα αφηγηθεί τη ζωή και την καριέρα του Frank Sinatra. Η πλατφόρμα ήδη προχώρησε με τη δημιουργία της σειράς που θα φέρει την υπογραφή των Lionsgate Television, Polygram Entertainment (Universal Music Group), Frank Sinatra Enterprises, καθώς και του βραβευμένου με Όσκαρ Bill Condon. Η κόρη του αγαπημένου τραγουδιστή, Tina Sinatra, θα αναλάβει την παραγωγή της σειράς που θα περιλαμβάνει τη μουσική και τις ερμηνείες. 

Διάβασε Επίσης: Κλοπή 150.000 λιρών από το πλατό του The Crown

Το στόρι 

Η σειρά πρόκειται να μάς μιλήσει για τη ζωή του εμβληματικού σταρ της μουσικής και να μάς μεταφέρει στην αρχή της ζωής του. Θα δούμε το πώς ο γιος Ιταλών μεταναστών από το Νιου Τζέρσεϊ ξεκίνησε την καριέρα του φτάνοντας στην στιγμή της απόλυτης αποθέωσης, αναλύοντας ταυτόχρονα την καριέρα του, τα σκαμπανεβάσματα που είχε και το πέρασμα του από τους Rat Pack. Εκτός από τη μουσική του, που δε θα μπορούσε να λείπει από μια τέτοια σειρά, μεταξύ άλλων, θα δούμε και πραγματικά αποσπάσματα από τις εμφανίσεις του. Επιπλέον, ένα μεγάλο κομμάτι της σειράς θα αποτελέσουν και οι ερωτικές του σχέσεις με τις συντρόφους της ζωής του: τις Ava Gardner, Mia Farrow, Judy Garland, Lauren Bacall, Marilyn Monroe και Angie Dickinson, ενώ η σειρά δε θα παραλείψει να αναφερθεί και στις φημολογούμενες δοσοληψίες του με τη μαφία, που ερευνήθηκαν από το FBI.

Διάβασε Επίσης: Netflix: Οι καλύτερες σειρές σύμφωνα με τους κριτικούς

Αξίζει να σημειωθεί ότι πρόκειται για έναν από τους μεγαλύτερους σταρ της μουσικής όλων των εποχών, με αρκετά από τα τραγούδια του να μπαίνουν στην κατηγορία των διαχρονικών και να μένουν στην ιστορία μέχρι και σήμερα. Μεταξύ άλλων είναι τα: My Way, Strangers in the Night, Let it Snow! Let it Snow! Let it Snow!, New York, New York. Επίσης, παράλληλα με τη μουσική του καριέρα πρωταγωνιστούσε και σε διάφορες ταινίες έχοντας στο ενεργητικό του τρία Όσκαρ και δύο Χρυσές Σφαίρες και 11 βραβεία Grammy.

Πηγή

Πηγή φωτογραφίας

 

Loader