Κλοπή 150.000 λιρών από το πλατό του The Crown

Κλοπή 150.000 λιρών από το πλατό του The Crown

Πολύτιμα αντικείμενα από την παραγωγή της σειράς έκαναν "φτερά"

Κλοπή που υπολογίζεται γύρω στις 150.000 λίρες σημειώθηκε στο πλατό της σειράς The Crown.

Κοσμήματα και αντίκες 150.000 λιρών έκαναν "φτερά" από το πλατό της σειράς χωρίς να καταλάβει κανείς το παραμικρό. 

Διάβασε Επίσης: Η Μαρίνα Βρόντη θα ήθελε ιδανικά να γεράσει μέσα στο θέατρο

Η σειρά The Crown που προβάλλεται από το Netflix αφηγείται τη ζωή της βασιλικής οικογένειας του Ηνωμένου Βασιλείου από τη δεκαετία του 1940 μέχρι και τη σύγχρονη εποχή. Η συγκεκριμένη παραγωγή, θέλοντας να αναπαραστήσει με ακρίβεια τη ζωή της βασιλικής οικογένειας χρησιμοποιεί αντικείμενα μεγάλης αξίας για τα γυρίσματα, ενώ ταυτόχρονα πρόκειται για μία από τις ακριβότερες παραγωγές. Γεγονός που φαίνεται να προσέλκυσε το ενδιαφέρον των επίδοξων ληστών. 

Όπως ανακοινώθηκε, λοιπόν, από την παραγωγή κλάπηκαν πανάκριβες ρέπλικες κοσμημάτων από το πλατό της 5ης σεζόν της σειράς. Σύμφωνα με την Daily Mail, ανάμεσα στα κλοπιμαία ήταν ένα πανάκριβο αντίγραφο ενός ρωσικού αυγού Faberge, που κάποτε είχε αγοράσει ο Βασιλιάς Γεώργιος ο 5ος, κηροπήγια, κοσμήματα, ρολόγια και ασημικά, με την αξία των κλοπιμαίων να ανέρχεται στις 150.000 στερλίνες. 

Διάβασε Επίσης: Ανάλυση: Τα οφέλη και οι πληγές των ΗΠΑ από τον πόλεμο στην Ουκρανία

Σύμφωνα με την εφημερίδα The Sun, οι κλέφτες κατάφεραν να ανοίξουν τα φορτηγά όπου η παραγωγή αποθήκευε τα πολύτιμα αντικείμενα χωρίς να το αντιληφθεί κανείς. 

Πηγή

Πηγή φωτογραφίας

Loader