Φοβερή τύπισσα έκανε τατουάζ χάρακα για να μετράει... το πέος των συντρόφων της

Φοβερή τύπισσα έκανε τατουάζ χάρακα για να μετράει... το πέος των συντρόφων της

Με το επόμενο της τατουάζ θα μετράει την περίμετρο του επίμαχου τους σημείου!

Η φοβερή 34χρονη Tracy Kiss έχει αδυναμία στα τατουάζ και … στους προικισμένους άντρες!

Για τη Βρετανίδα Tracy Kiss δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι “το μέγεθος μετράει”, αφού αποφάσισε να κάνει ένα τατουάζ χάρακα στο χέρι της, ώστε να μπορεί να μετρήσει με ακρίβεια το μήκος του πέους των συντρόφων της. 

Η Tracy είναι και μαμά μιας 14χρονης, ωστόσο ψάχνει για έναν προικισμένο σύντροφο και το νέο της τατουάζ όπως δήλωσε είναι «ένα πρακτικό σχέδιο κι ένα εργαλείο για να βελτιώσω τη ζωή μου».

Διάβασε Επίσης: Έρευνα: Η ορμόνη που ευθύνεται για την υπερσεξουαλική συμπεριφορά των αντρών

Για να μην γίνεται και “προκλητική” στο τατουάζ δεν έβαλε αριθμούς παρά μόνο "καλαίσθητες κουκκίδες" που απέχουν μία ίντσα μεταξύ τους.

«Καθώς δεν έχει αριθμούς, στην πραγματικότητα είναι αρκετά διακριτικό και μου επιτρέπει να χαϊδέψω αθώα το στομάχι ενός άνδρα, ενώ ρίχνω μια ματιά στο χέρι μου δίπλα στο μόριό του για να μετρήσω τις ίντσες», δήλωσε η εφευρετική γυναίκα και συμπλήρωσε «Είναι ένα σχέδιο που οι άνθρωποι μπορεί να μην υποψιάζονται τι σημαίνει όταν μου σφίγγουν το χέρι και δε θα φαίνεται παράξενα σε ένα γηροκομείο όταν είμαι 90 ετών, αλλά πάντα θα κάνει ένα χαμόγελο στο πρόσωπό μου και θα λάμπει στα μάτια μου».

«Θέλω μια γυναίκα που απολαμβάνει την ευχαρίστηση, την αυτοπεποίθηση και την οικειότητα , να νιώθει ότι οι γυναίκες έχουν το ίδιο δίκιο με τους άνδρες και να μιλάει ειλικρινά για τις σεξουαλικές συναναστροφές», δήλωσε.

«Δεν είναι όλα θέμα μεγέθους, είναι τι κάνεις με αυτό και πώς σε κάνει να νιώθεις ο σύντροφός σου όταν χτίζεις μια στενή σχέση, αλλά για όσους απολαμβάνουν τις πιο λεπτές λεπτομέρειες, είναι πραγματικά το κεράσι στην τούρτα για μένα!»

Όπως ανέφερε η 34χρονη, η έφηβη κόρη της αρχικά προβληματίστηκε λίγο, μέχρι τελικά να καταλάβει ποια ακριβώς ήταν η χρήση του τατουάζ. Μάλιστα έκαναν μαζί ένα video που ανέβασαν στα social media.

«Η κόρη μου είναι τώρα σε μια ηλικία που συνειδητοποιεί την τολμηρή αίσθηση του χιούμορ μου και ακούει τα αστεία των ενηλίκων που παλιότερα δεν μπορούσε να καταλάβει», δήλωσε η Tracy.

Παρόλα αυτά, οι φίλοι της Tracy δεν έχουν την ίδια άποψη με την κόρη της.  «Οι φίλοι μου πιστεύουν ότι το νέο μου τατουάζ είναι λίγο εξωφρενικό… Αμφιβάλλω ότι θα κάνουν κι εκείνοι κάτι ανάλογο, αλλά ο καθένας στο δικό του σώμα »

Όπως υποστηρίζει η Tracy το τατουάζ της είναι πρακτικό και για άλλες χρήσεις, αφού πρόσφατα βοήθησε τη μαμά της να διαλέξει μια νέα γλάστρα στον κήπο. H 34χρονη Βρετανίδα έχει πάνω από 70 τατουάζ στο κορμί της, αλλά ήδη σχεδιάζει ένα ακόμα με το οποίο θα μπορεί να μετρά και την περίμετρο του... επίμαχου σημείου ενός άνδρα. 

 

«Μάλλον μπαίνω στον πειρασμό να προσθέσω μερικές κουκκίδες από τον αντίχειρά μου στον δείκτη μου για να μετρήσω την περίμετρο ταυτόχρονα, αλλά δεν είμαι σίγουρη αν θα ήταν πολύ προφανές αυτό που κάνω», δήλωσε και συμπλήρωσε «Υποθέτω ότι όλα εξαρτώνται από το πού κοιτάζει κάποιος θα προσπαθώ να μετρήσω!»

Πηγή

Πηγή φωτογραφίας

 

Loader