Φοβερό βίντεο με αυτοσχεδιασμό της Meryl Streep για σκηνή του «Don’t Look Up»

Φοβερό βίντεο με αυτοσχεδιασμό της Meryl Streep για σκηνή του «Don’t Look Up»

Το δημοσίευσε o σκηνοθέτης της ταινίας

Φοβερό βίντεο με αυτοσχεδιασμό της Meryl Streep για μία σκηνή του «Don’t Look Up» δημοσίευσε o σκηνοθέτης της ταινίας Adam McKay.

Ο σκηνοθέτης της υποψήφιας για Όσκαρ Καλύτερης Ταινίας «Don’t Look Up», μοιράστηκε μια σειρά από βίντεο από τα γυρίσματα της δημοφιλούς ταινίας του Netflix, στα οποία αποτυπώνεται η «συναρπαστική» ικανότητα της Μέριλ Στριπ στον αυτοσχεδιασμό.

Διάβασε Επίσης: Μαρία, η 20χρονη κτηνοτρόφος που τα "σπάει" στο TikTok

Όπως ανέφερε ο ίδιος, η Meryl Streep εντυπωσίασε όλους όσους βρίσκονταν στα γυρίσματα με τις ικανότητες της στον αυτοσχεδιασμό, αφού αυτοσχεδίασε 25 διαφορετικές φορές για τη σκηνή στο οβάλ γραφείο που μιλάει στο τηλέφωνο. 

«Στην αρχή της σκηνής έπρεπε να κλείσει το τηλέφωνο και η Meryl αυτοσχεδίασε ένα διαφορετικό τηλεφώνημα σε κάθε λήψη που κάναμε. Ήταν ένας αριστοτεχνικός αυτοσχεδιασμός, δεν είχα ξαναδεί ποτέ κάτι τέτοιο και δεν υπερβάλω. Έκανε 20 με 25 διαφορετικές παράλογες κλήσεις και εντελώς διαφορετικές».

Διάβασε Επίσης: Η Frances μιλά για το πώς είναι να αγαπάς ένα “λάθος” σώμα

Σημειώνεται ότι η ταινία θίγει αρκετά θέματα που απασχολούν την ανθρωπότητα σήμερα όπως το περιβάλλον, η πολιτική, τα media και τα κοινά, με την Streep υποδύεται την πρόεδρο της Αμερικής – μια θηλυκή εκδοχή του Ντόναλντ Τραμπ – που καλείται να διαχειριστεί το τέλος του κόσμου. 

Πηγή

Πηγή φωτογραφίας

Loader