Μαρία, η 20χρονη κτηνοτρόφος που τα "σπάει" στο TikTok

Μαρία, η 20χρονη κτηνοτρόφος που τα "σπάει" στο TikTok

Τα βίντεο της έχουν περίπου 35 χιλιάδες likes

Η 20χρονη Μαρία Ρέτσα, είναι η κτηνοτρόφος που κάνει θραύση στο TikTok!

H Μαρία είναι η μόνη γυναίκα στο χωριό της, τον Γαβαλά Ευβοίας, που ασχολείται με την κτηνοτροφία αλλά παράλληλα κάνει.. θραύση στο TikTok.

Όπως δήλωσε η Μαρία σε εκπομπή του ΚΡΗΤΗ TV, το επάγγελμά της είναι αρκετά δύσκολο «η κτηνοτροφία έχει τις δυσκολίες της, έχει όμως και τα καλά της, όπως όταν είναι η εποχή που γεννιούνται τα μικρά ζώα»

Διάβασε Επίσης: Ανακοινώθηκε η ημερομηνία για την 6η σεζόν του Peaky Blinders

Ωστόσο, εκτός από την κτηνοτροφία, η Μαρια ασχολείται και με το TikTok, όπου εκεί κατάφερε με τα βίντεο της να μαζέψει περίπου 35 χιλιάδες likes στο καθένα. «Στην αρχή ξεκίνησα να ανεβάζω βίντεο απλά επειδή μου αρέσαν, μετά όμως είδα ότι αρέσαν και στον κόσμο, ο οποίος μου έγραφε πολύ όμορφα μηνύματα στα σχόλια».

 

@retsamaria442 #fypシ #foryoupage ♬ Original Sound - Unknown

Η 20χρονη κοπέλα, πριν ακόμα αποφασίσει ότι θα ασχοληθεί με την κτηνοτροφία, αποφοίτησε από τον τομέα γεωπονίας του 1ου ΕΠΑΛ Αλιβερίου και η καθημερινότητα της δεν είναι πολύ εύκολη. «Τον χειμώνα ξυπνάω έξι το ξημέρωμα, ενώ το καλοκαίρι που έχουμε και τα γεννητούρια των ζώων ξυπνάω από τις τέσσερις». 

Εκτός από την ασχολία της με το TikTok,δημιούργησε μια κοινότητα στα social media από λάτρεις της ζωής στα χωριά, όπου της στέλνουν δεκάδες μηνύματα θαυμασμού και κοινοποιούν τις selfies που αναρτά από τη βοσκή του κοπαδιού,αφού έτσι αποδεικνύεται πως τα μικρά αγροτικά μέρη της Ελλάδας έχουν ακόμα νεανική ζωή.

Διάβασε Επίσης: Πέθανε η Ευστρατία Μαυραπίδου, μια από τις γιαγιάδες της Λέσβου που προτάθηκαν για Νόμπελ Ειρήνης

 

@retsamaria442 Καλύτερα να ζηλεύουν πάρα να σε λυπούνται... ❤️🧿❤️#ευβοια #foryou #animals #κτηνοτροφία #χωριατισσα #αγροτισσα #χωριο #ευβοια #viral #αγροτισσα ♬ πρωτότυπος ήχος - 💎Λια 💎

«Οι ανθρώπους που με παρακολουθούν στα social media χαίρονται εξίσου που βλέπουν μια κοπέλα να ασχολείται με ένα επάγγελμα που έχει τόσα καλά αλλά και κακά. Είναι λίγο σπάνιο να βλέπουν κοπέλες μέσα σε γίδια και πρόβατα, μου στέλνουν πάρα πολύ όμορφα μηνύματα που με ενθαρρύνουν να συνεχίσω να κάνω αυτό που λέει η καρδιά μου».

Πηγή

Πηγή φωτογραφίας

Loader