Γαμπρός στην Ελλάδα σκηνοθέτησε ληστεία για να αποφύγει τον γάμο

Γαμπρός στην Ελλάδα σκηνοθέτησε ληστεία για να αποφύγει τον γάμο

Ο γαμπρός έμπλεξε για τα καλά

Πρωτοφανές περιστατικό έλαβε χώρα στο Αγρίνιο με τη συνέχεια να είναι στις δικαστικές αίθουσες. Τη Δικαιοσύνη θα απασχολήσει ένας φερόμενος ξυλοδαρμός, μια ληστεία, που μάλλον σκηνοθετήθηκε, και ένας γάμος που δεν έγινε.

Όλα ξεκίνησαν τον Μάιο του 2019.

Σε διαμέρισμα του Αγρινίου λαμβάνει χώρα ένα κινηματογραφικό σκηνικό. Δυο κουκουλοφόροι, περί τις 8:30 το βράδυ, προβαίνουν σε διάρρηξη σε κατοικία ζευγαριού και όταν εισέρχεται σε αυτό ο ένας ένοικος, άνδρας, τον ξυλοφορτώνουν, τον δένουν, τον φιμώνουν και τον αφήνουν αναίσθητο. Κίνητρο τους η ληστεία, καθώς αρπάζουν κοσμήματα, χρήματα και άλλα αντικείμενα. Τον άνδρα τον βρίσκουν οικεία του πρόσωπα που τον αναζητούσαν και μεταφέρεται στο Νοσοκομείο Αγρινίου για νοσηλεία.

Ακολούθησε την Avant-Garde στο Instagram

Ακολούθησε την Avant-Garde στο Facebook

Ωστόσο, τον Νοέμβριο το θύμα φέρεται να ανατρέπει πολλά από τα δεδομένα στο πλαίσιο της έρευνας της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αγρινίου. Υποστηρίζει πως η ληστεία δεν ήταν ληστεία, ουδείς τον έδεσε και ουδείς έκλεψε κάτι από το σπίτι. Υποστηρίζει ωστόσο πως ήταν υπαρκτός ο ξυλοδαρμός που υπέστη από άλλο άτομο αλλά τα κίνητρα δεν ήταν η ληστεία , αλλά άλλοι προσωπικοί λόγοι. Φέρεται πάντως να παραδέχτηκε πως έπραξε λάθος που δεν είπε όλη την αλήθεια αλλά-ισχυρίστηκε πως- επινόησε τη ληστεία για να δικαιολογήσει το επεισόδιο που είχε γιατί ντρεπόταν την οικογένεια της νύφης για αυτό που του συνέβη.

Μετά την εξέλιξη αυτή η Υποδιεύθυνση Ασφάλεια Αγρινίου σχημάτισε δικογραφία σε βάρος του παθόντα και τη διαβίβασε στον αρμόδιο Εισαγγελέα που με τη σειρά του άσκησε ποινική δίωξη για ψευδορκία.

Διάβασε Επίσης: Ο Νικόλας Ιωαννίδης πάει... ακάλεστος στο Food Park City στη Λάρνακα

Βασικό θύμα της πρωτοφανούς υπόθεσης είναι η πρώην νύφη που είδε τον γάμο της να ακυρώνεται αιφνιδίως μια μέρα πριν πραγματοποιηθεί και τα όνειρα της για μια νέα ζωή να καταρρέουν. Για πολλούς μήνες ήταν και η ίδια πεπεισμένη πως η ληστεία συνέβη, καθώς δεν γνώριζε την αλήθεια. Όταν το έμαθε έχασε τη γη κάτω από τα πόδια της. Πλέον είναι πεπεισμένη πως το περιστατικό συνέβη, ώστε να μην γίνει ο γάμος.

Διάβασε Επίσης: Απίστευτος πιτσιρικάς παρήγγειλε 31 cheeseburgers από το κινητό της μαμάς του

Η νύφη κατέθεσε αγωγή (αποζημίωσης για ηθική βλάβη) που συζητήθηκε πρόσφατα και μήνυση (για ψευδή κατάθεση ενώπιον αρχής), σημειώνοντας μάλιστα πως τα "κλοπιμαία" της δήθεν ληστείας που της ανήκαν δεν της επεστράφησαν.

Πηγή

Πηγή φωτογραφίας

 

Loader