Γατούλα στην Κύπρο αρνείται να ευλογηθεί

Γατούλα στην Κύπρο αρνείται να ευλογηθεί

Και κρύβεται

Και καθώς σκρολάραμε στο facebook, έπιασε το μάτι μας μια ανάρτηση που πολύ μας έκανε να γελάσουμε.

Ο Antreas Sin'nker, έβαλε την φωτογραφία της γάτας του που ονομάζεται -όπως αργότερα μάθαμε- Κλειώ, γράφοντας μαζί και μια χιουμοριστική λεζάντα.

Η φωτογραφία δείχνει την Κλειώ να κάθεται μέσα στο ψυγείο και να κοιτάει τον "μπαμπά" της καθώς εκείνος απαθανατίζει την στιγμή.  Η λεζάντα που τη συνοδεύει, λέει: "Εμένα ο καττος μου σαν δαιμονισμένος κατέφυγε στο ψυγείο να γλυτώσει το ευλόημα!", και αναρτήθηκε την ημέρα την Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων. 

767809-

Αφορμή βεβαίως της συγκεκριμένης ανάρτησης ήταν η ευλογία που δόθηκε το απόγευμα της περασμένης Κυριακής στο προαύλιο της Μητρόπολης Λεμεσού, από τον Μητροπολίτη Αθανάσιο. Μια εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του Κόμματος για τα Ζώα Κύπρου.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ >> Εσείς πήγατε το πουλί σας να σας το ευλογήσουν;

Εμείς εντοπίσαμε τον Aντρέα Sin'nker θέλοντας να τον ρωτήσουμε αν στην πραγματικότητα θα έπαιρνε ποτέ τη γάτα του για να λάβει ευλογία από την εκκλησία μας, για να λάβουμε μια εξίσου χιουμοριστική, απολαυστική απάντηση: "Όχι, δεν θα την έπαιρνα γιατί οι γατες είναι θεότητες από μόνες του".

76767879898

Η Κλειώ πάντως, μάθαμε ότι γενικότερα δεν χάνει ευκαιρία να τρυπώνει μέσα στο ψυγείο όποτε βρει την πόρτα ανοιχτή και αν δεν την βγάλεις έξω, αράζει εκεί.  Σύμφωνα μάλιστα με τον Αντρέα, το καλοκαίρι προσπάθησε να μπει και μέσα στην κατάψυξη. 

Φαίνεται πως η Κλειώ αγαπάει το κρύο περισσότερο από τη ζέστη και ψάχνει τα πιο δροσερά μέρη για να κοιμηθεί. Εκτός λοιπόν από το ψυγείο, τιμάει και την μπανιέρα όπως μας επιβεβαιώνει φωτογραφία που μας έστειλε ο μπαμπάκας της.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΗ: Όποιος συμπεριφέρεται καλύτερα στα ζώα θα παίρνει την επιμέλεια των παιδιών

545555665

* Εάν έχετε και εσείς, παρόμοιες χιουμοριστικές αναρτήσεις και αστείες φωτογραφίες από τα κατοικίδιά σας- χωρίς να υπάρχει υποψία κακοποίησης ή ταλαιπωρίας με οποιοδήποτε τρόπο του ζώου-, θα χαρούμε να μας τις στείλετε.

ΠΡΙΝ ΦΥΓΕΙΣ ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΔΩ >> Σκύλοι, γάτοι και πουλιά ευλογήθηκαν σε εκκλησία

Loader