Γονείς ζητούν αποζημίωση 650.000 δολάρια από τον γιο τους σε περίπτωση που δεν δουν σύντομα εγγόνι

Γονείς ζητούν αποζημίωση 650.000 δολάρια από τον γιο τους σε περίπτωση που δεν δουν σύντομα εγγόνι

Θέλουν την ανταμοιβή τους σε «είδος»

Ένα ζευγάρι Ινδών ζητά αποζημίωση ύψους 650,000 δολαρίων από τον γιο τους και τη σύζυγό του γιατί δεν έχουν κάνει ακόμη παιδί.

Ο Sanjeev και η Sadhana Prasad αναφέρουν πως μεγάλωσαν και σπούδασαν τον γιο τους με όλες τις οικονομίες που είχαν πληρώνοντας ακόμη και τον πολυτελή γάμο του. Τώρα θέλουν την ανταμοιβή τους σε «είδος» και συγκεκριμένα ένα εγγόνι.

Η αποζημίωση που ζητούν η οποία φτάνει τα 650,000 δολάρια, περιλαμβάνει το κόστος της γαμήλιας δεξίωσης σε ξενοδοχείο πέντε αστέρων, ένα πολυτελές αυτοκίνητο αξίας 80.000 δολαρίων και την πληρωμή του μήνα του μέλιτος του ζευγαριού στο εξωτερικό, ανέφεραν οι Times of India. Οι γονείς κατέβαλαν επίσης 65.000 δολάρια για να εκπαιδευτεί ο γιος τους ως πιλότος στις ΗΠΑ.

Διάβασε Επίσης: Το Sistema Cyprus συλλέγει μουσικά όργανα που δε χρειάζεσαι

«Έπρεπε να πάρουμε δάνειο για να χτίσουμε το σπίτι και τώρα αντιμετωπίζουμε πολλές οικονομικές δυσκολίες», δηλώνει το ζευγάρι στην αίτηση του.

Ο δικηγόρος του ζευγαριού, Arvind Kumar, δήλωσε ότι η ακροαματική διαδικασία για την αίτηση του ζευγαριού είναι προγραμματισμένη για τις 17 Μαΐου στο δικαστήριο της βόρειας Ινδίας.

Διάβασε Επίσης: Τα Loud Room Episodes είναι τα πάρτι ηλεκτρονικής μουσικής που θα σου μείνουν αξέχαστα

Παραδοσιακά στην Ινδία οι οικογένειες είναι συχνά άρρηκτα δεμένες και ζουν στο ίδιο νοικοκυριό όμως τα τελευταία χρόνια η τάση έχει αλλάξει, με τα νεαρά ζευγάρια να προτιμούν να απομακρύνονται από τους γονείς ή τα αδέλφια τους.

 

Πηγή

 

Πηγή φωτογραφίας

Loader