Τα Loud Room Episodes είναι τα πάρτι ηλεκτρονικής μουσικής που θα σου μείνουν αξέχαστα

Τα Loud Room Episodes είναι τα πάρτι ηλεκτρονικής μουσικής που θα σου μείνουν αξέχαστα

Πάρτι σε ασυνήθιστα μέρη με ηλεκτρονική μουσική και ξέφρενη διασκέδαση

Μια ξεχωριστή εμπειρία ηλεκτρονικής μουσικής προσφέρει το Loud Room Episodes.

Ηλεκτρονική μουσική, ξέφρενο πάρτι και διασκέδαση είναι μόνο μερικά από τα χαρακτηριστικά των Loud Room Episodes που σίγουρα θα σου μείνουν αξέχαστα. Αν είσαι φαν των παραπάνω δεν έχεις παρά να ενημερωθείς περισσότερο για τα πάρτι αυτά.

Διάβασε Επίσης: Οι παραστάσεις “Άριστος” και “Θέλω να σου κρατάω το χέρι” έρχονται στον ΘΟΚ

3

Το Loud Room είναι η απόλυτη εμπειρία ηλεκτρονικής μουσικής που άρχισε από ένα μικρό party το 2014, χωρίς ακόμα να του έχει δοθεί όνομα, και που διοργανωνόταν με ευχαρίστηση και στόχο απλά να περάσει καλά η παρέα. Σιγά σιγά και από στόμα σε στόμα το κάθε πάρτι γινόταν όλο και μεγαλύτερο με τα άτομα να πληθαίνουν, και χωρίς την οποιαδήποτε διαφήμιση, να μετατρέπονται σε ένα ξεχωριστό πάρτι που προσέλκυε και άρεσε στον κόσμο. “Επομένως, πήραμε την ευκαιρία και εξελίξαμε αυτά τα parties σε Loud Rooms parties, τα οποία ήταν και για εμάς ένας τρόπος προώθησης του Loud Music Festival, που ήδη διοργανώναμε” όπως μας λένε οι διοργανωτές Ανδρέας Παναγίδης και Αλέξανδρος Κληρίδης. 

Διάβασε Επίσης: H Δρ. Λίντα Παπαδόπουλος έρχεται στο Life Changing Ideas

1

Σήμερα, έχοντας εισπράξει την αγάπη και την αποδοχή του κόσμου οι διοργανωτές κατάφεραν να δημιουργήσουν τα Loud Room Episodes, που είναι ξεχωριστά πάρτι σε διάφορα ασυνήθιστα μέρη όπως σχολεία, ταράτσες, λεωφορεία, skate parks, hamam, κουζίνες, άδειες πισίνες, χιονοδρομικά κέντρα κτλ, όπου η χωρητικότητα είναι γύρω στα 300 άτομα. Έτσι, μέσα από αυτά το κοινό έχει την ευκαιρία να διασκεδάσει με ηλεκτρονική μουσική, να γνωρίσει καλύτερα την οικογένεια του Loud Room, αλλά επίσης και τα υπόλοιπα Loud Room events που θα ακολουθήσουν (Loud Music Festival, Annual Winter Hotel Party κτλ.)

Όπως δηλώνουν οι διοργανωτές: “Το Loud Room Episodes θεωρούμε πως είναι ξεχωριστό και μοναδικό λόγω της ασυνήθιστης τοποθεσίας του και των ξεχασμένων (αξέχαστων) εμπειριών που αφήνει στον καθένα”.

Η επικοινωνία με τον κόσμο

Χάρη της ιδιαιτερότητας των events και του διαφορετικού μέρους που διεξάγονται κάθε φορά, το κοινό ενημερώνεται για τη διεξαγωγή τους μέσω μιας private ομάδας, αλλά και από «στόμα σε στόμα». Στο τέλος κάθε Loud Room Episode ανεβαίνει ένα online το επεισόδιο από το πάρτι που προηγήθηκε, δηλαδή το after movie του party, με σκοπό να υπάρχουν οι αξέχαστες στιγμές των πάρτι που έζησε ο κόσμος, αλλά και για να παρακολουθήσει το κοινό που δεν παρευρέθηκε τις μοναδικές στιγμές που έχασε.

Δείτε περισσότερα για το Loud Room Episode εδώ

Εμπνευστής: Alexandros Clerides

Διοργανωτές: Alexandros Clerides - Andreas Panagides 

Loader