Γυναίκα ανακάλυψε υπέροχο μαρμάρινο δάπεδο κάτω από χαλί σε ανακαίνιση

Γυναίκα ανακάλυψε υπέροχο μαρμάρινο δάπεδο κάτω από χαλί σε ανακαίνιση

Το βίντεο της ανακάλυψης της κάνει το γύρο του διαδικτύου

Αριστουργηματικό μαρμάρινο δάπεδα ανακάλυψε γυναίκα κάτω από χαλί ανακαινίζοντας μια παλιά τράπεζα.

Η γυναίκα αγόρασε πρόσφατα μια εγκαταλελειμμένη τράπεζα που χτίστηκε πριν από περισσότερο από έναν αιώνα και ανακαινίζοντας την, ανακάλυψε ένα εντυπωσιακό μαρμάρινο δάπεδο με ψηφίδες, στο οποίο είχαν κολλημένο ένα χαλί.

Διάβασε Επίσης: Το Facebook προσπαθεί να “μιμηθεί” το TikTok με νέα reels

Η Kate μοιράστηκε την ανακάλυψη της στον λογαριασμό της στο TikTok, καθώς έκαναν τις εργασίες για την ανακαίνιση του χώρου.

Όπως έγραψε στο βίντεο: «Βρήκα αυτά τα αυθεντικά μαρμάρινα δάπεδα κάτω από το χαλί σε μια εγκαταλελειμμένη τράπεζα από το 1908». Το βίντεο της Kate έγινε viral με πάνω από ένα εκατομμύριο ανθρώπους να το παρακολουθούν. 

 

@thevenueceo Tile Day 1! #ceo #weddingvenueownertiktok #beforeandafter #girlboss #renovationproject #tiletok #fyp ♬ original sound - Kate

Διάβασε Επίσης: Lilly Collins - Jesse Plemons: Πρωταγωνιστούν στο νέο θρίλερ «Windfall»

Σύμφωνα με την Kate, ήταν δύσκολο να ανακαλύψουν το δάπεδο, καθώς η κόλλα με την οποία ήταν κολλημένο το χαλί ήταν εξαιρετικά παχιά και προσπαθούσαν επί τέσσερις ώρες να την αφαιρέσουν. «Αξίζει τον κόπο να επαναφέρω αυτούς τους ορόφους στη ζωή. Ακόμα δεν μπορώ να πιστέψω ότι τα μαρμάρινα δάπεδα καλύφθηκαν με χαλί» δήλωσε. 

Πηγή

Πηγή φωτογραφίας

Loader