Γυναίκα εντόπισε τον γάτο της από το τηλέφωνο

Γυναίκα εντόπισε τον γάτο της από το τηλέφωνο

Τον έψαχνε επί οκτώ μήνες

Η ιδιοκτήτρια του, ενώ μιλούσε στον κτηνίατρό για άλλη γάτα, άκουσε το χαρακτηριστικό κλάμα του Μπάρναμπι της.

Η γυναίκα έδωσε όλα τα χαρακτηριστικά του γατιού στο κτηνιατρείο για να μάθει αν τελικά η γάτα ήταν η δική της. Αρχικά στο τηλέφωνο της είπαν πως επρόκειτο για αδέσποτο ζώο.

Ένας γάτος που αγνοείτο για οκτώ μήνες επανενώθηκε με την ιδιοκτήτριά του αφού αυτή αναγνώρισε το γνώριμο νιαούρισμα του, στην άλλη άκρη του τηλεφώνου, ενώ καλούσε τον κτηνίατρό της.

Η Ρέιτσελ Λόρενς από το Μπρέιντρι του Έσεξ μιλούσε στον κτηνίατρό της για την άλλη γάτα της όταν άκουσε το χαρακτηριστικό κλάμα του Μπάρναμπι. Της είπαν πως επρόκειτο για ένα αδέσποτο γατί, αλλά τηλεφώνησε ξανά στο κτηνιατρείο για να ρωτήσει αν το «αδέσποτο αυτό γατί» που άκουσε στο τηλέφωνο ήταν μαύρο, με ένα λευκό «μπάλωμα» στο πίσω του πόδι.

Διάβασε Επίσης: Ρις Γουίδερσπουν: H κόρη της έκανε coming out ως queer

Όταν της επιβεβαίωσαν πως πράγματι ο γάτος έμοιαζε στην περιγραφή της, η γυναίκα έστειλε φωτογραφίες του Μπάρναμπι στο ιατρικό προσωπικό, επιβεβαιώνοντας πως ήταν ο γατούλης που είχε εξαφανιστεί.

«Άρχισα να κλαίω. Μιλάμε για λυγμούς, σπάρασσα. Δεν τον είχαμε δει για οκτώ μήνες» παραδέχεται ανακουφισμένη η Λόρενς.

Τα τρία της παιδιά συνήθιζαν να φωνάζουν χαϊδευτικά τον Μπάρναμπι «χοντρό». Όμως, όταν επέστρεψε σπίτι του, ο γατούλης ήταν «γεμάτος ψώρα», λιπόσαρκος και χωρίς γούνα σε κάποια σημεία του σώματός του.

Παρόλα αυτά, o Μπάρναμπι «ήταν πανευτυχές που επέστρεψε και δεχόταν τα χάδια μας». Η κ. Λόρενς είπε ότι είχε πληρώσει για να κάνει τσιπ στον Μπάρναμπι πριν εξαφανιστεί, αλλά αμφισβητεί εάν η διαδικασία είχε «γίνει σωστά».

Πηγή

Loader