Γυναίκα πήγε στο Δημοτολόγιο και ανακάλυψε ότι ήταν παντρεμένη χωρίς να το ξέρει

Γυναίκα πήγε στο Δημοτολόγιο και ανακάλυψε ότι ήταν παντρεμένη χωρίς να το ξέρει

Η γυναίκα είχε για σύζυγο έναν 46χρονο

Μια απρόσμενη εξέλιξη είχε η επίσκεψη μιας 34χρονης γυναίκας στο Δημοτολόγιο της Καλαμαριάς στην Ελλάδα.

Η 34χρονη γυναίκα όταν πήγε στο Δημοτολόγιο ενημερώθηκε ότι είναι παντρεμένη με έναν 46χρονο με την ίδια να μην έχει ιδέα για το παραμικρό. 

Ακολούθησε την Avant-Garde στο Instagram

Ακολούθησε την Avant-Garde στο Facebook

Η γυναίκα μετά την αποκάλυψη ότι ήταν παντρεμένη χωρίς να το γνωρίζει προχώρησε σε καταγγελία του γεγονότος στην αστυνομία. Στην έρευνα που ακολούθησε προέκυψε ότι ο υποτιθέμενος, 46χρονος «σύζυγός» της είχε καταθέσει πλαστό πιστοποιητικό γάμου των αλβανικών αρχών σε ληξιαρχείο των Αθηνών, κατά το 2018. Στο πλαστό αυτό πιστοποιητικό βεβαιωνόταν ο γάμος του με την 34χρονη κοπέλα. 

Διάβασε Επίσης: O Nicholas Sparks επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη με 3 νέες ταινίες

Με αυτό τον τρόπο, ο 46χρονος «σύζυγός» κατάφερε να εγγραφεί στην οικογενειακή μερίδα της 34χρονης, στον δήμο Καλαμαριάς, ως σύζυγός της. Παρόλα αυτά, υπήρξε και συνέχεια. Ο άντρας αλβανικής καταγωγής που παρίστανε τον σύζυγο, χρησιμοποίησε το πιστοποιητικό γάμου και με μια πλαστή υπεύθυνη δήλωση της 34χρονης έκανε αίτηση στις αρμόδιες υπηρεσίες για την έκδοση άδειας παραμονής του, ως σύζυγος Έλληνα πολίτη.  Όπως αναφέρει με ανακοίνωση της η ΕΛ.ΑΣ., έτσι κατάφερε «τη διαγραφή του από τον εθνικό κατάλογο ανεπιθύμητων αλλοδαπών, το οποίο ήταν και ο αρχικός σκοπός όλων των ενεργειών του». 

Διάβασε Επίσης: Galop: 9 στα 10 ΛΟΑΤΚΙ θύματα σεξουαλικής βίας δεν κάνουν καταγγελία στην αστυνομία

Σε βάρος του 46χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για πλαστογραφία και υφαρπαγή ψευδούς βεβαίωσης κατ’ εξακολούθηση. 

Πηγή

Πηγή φωτογραφίας

Loader