H Mavys Álvarez καταγγέλλει ότι βιάστηκε από τον Μαραντόνα όταν ήταν 16 χρονών

H Mavys Álvarez καταγγέλλει ότι βιάστηκε από τον Μαραντόνα όταν ήταν 16 χρονών

Όλα όσα αποκάλυψε

H Mavys Álvarez διατηρούσε σχέση με τον 40χρονο τότε Μαραντόνα όμως μια φορά την είχε εξαναγκάσει σε συνουσία.

Σε συνέντευξη τύπου που πραγματοποιήθηκε στο Μπουένος Άιρες, η 37χρονη σήμερα Mavys Álvarez ανέφερε πως ο Ντιέγκο Μαραντόνα την βίασε στην κλινική όπου νοσηλευόταν στην Αβάνα, με την μητέρα της να είναι στο διπλανό δωμάτιο. Ο λόγος για τον οποίο έκανε τώρα την αποκάλυψη είναι για να βοηθήσει όλες τις γυναίκες που έχουν πέσει θύμα trafficking ή άλλων αντίστοιχων ενεργειών. 

Μια 37χρονη γυναίκα από την Κούβα που διατηρούσε δεσμό με τον Ντιέγκο Μαραντόνα πριν από δύο δεκαετίες ισχυρίστηκε ότι ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής τη βίασε όταν ήταν έφηβη και «έκλεψε την παιδική της αθωότητα». 

 

Σύμφωνα με την Guardian, η Mavys Álvarez, κατέθεσε την περασμένη εβδομάδα σε δικαστήριο της Αργεντινής που διερευνά τους ισχυρισμούς της περί trafficking από άτομα του πρώην «κύκλου» του Μαραντόνα, οι οποίοι συνδέονται με περιστατικά που εκτυλίχθηκαν στην εφηβεία της.  

Υπενθυμίζεται ότι ο Μαραντόνα, ο οποίος θεωρείται ένας από τους σπουδαιότερες ποδοσφαιριστές όλων των εποχών, έφυγε από τη ζωή τον Νοέμβριο της περασμένης χρονιάς. 

Η καταγγελία σχετίζεται με το ταξίδι που έκανε η Álvarez στην Αργεντινή με τον Μαραντόνα το 2001, όταν εκείνος ήταν 40 χρονών και εκείνη μόλις 16. Η 37χρονη σήμερα γυναίκα υποστηρίζει ότι πρωτογνώρισε τον σταρ του ποδοσφαίρου λίγο πριν το επίμαχο ταξίδι, το διάστημα που εκείνος βρισκόταν στην Κούβα για να απεξαρτηθεί από τα ναρκωτικά. Σε μια συνέντευξη Τύπου στο Μπουένος Άιρες η Álvarez ισχυρίστηκε ότι ο άσος του ποδοσφαίρου τη βίασε στην κλινική όπου διέμενε στην Αβάνα, ενώ η μητέρα της ήταν στο δίπλα δωμάτιο. 

 

«Μου έκλεισε το στόμα, με βίασε, δεν θέλω να το σκέφτομαι πολύ... Σταμάτησα να είμαι κορίτσι, όλη η αθωότητά μου κλάπηκε από εμένα. Σταματάς να βιώνεις όλες τις αθώες εμπειρίες που πρέπει να ζήσει ένα κορίτσι αυτής της ηλικίας», ανέφερε χαρακτηριστικά. 

 

Διάβασε Επίσης: Βίασε και σκότωσε κορίτσι 9 χρονών - Αναγνωρίστηκε 62 χρόνια μετά 

Ο Matias Morla, δικηγόρος του Μαραντόνα πριν τον θάνατό του, αρνήθηκε να κάνει κάποιο σχόλιο όταν το Reuters επικοινώνησε μαζί του με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις. 

 

Η Álvarez είχε περιγράψει σε παλαιότερες συνεντεύξεις της τη σχέση της με τον Μαραντόνα ως «συναινετική», ωστόσο είχε πει ότι ο ποδοσφαιριστής την εξανάγκασε σε συνουσία σε μία τουλάχιστον περίσταση. Όπως είχε εξηγήσει, η οικογένειά της επέτρεψε στον Μαραντόνα να συνάψει δεσμό μαζί της, παρά την τεράστια διαφορά ηλικίας τους, μόνο και μόνο επειδή ο Αργεντινός άσος ήταν φίλος με τον Κουβανό πρόεδρο Φιντέλ Κάστρο. 

 

«Οι δικοί μου δεν θα το αποδέχονταν ποτέ εάν δεν είχε αναμιχθεί η κουβανέζικη κυβέρνηση... Εξαναγκάστηκαν με κάποιον τρόπο να αποδεχτούν μια σχέση που δεν ήταν καλή ούτε για εκείνους ούτε για κανέναν». 

 

Η κυβέρνηση της Κούβας δεν έχει κάνει κάποια δήλωση σχετικά με τους εν λόγω ισχυρισμούς. 

 

Όσον αφορά τους λόγους που την ώθησαν να κάνει την καταγγελία τόσα χρόνια μετά, η Álvarez είπε ότι ο σκοπός της είναι να βοηθήσει όλες τις γυναίκες που έχουν πέσει θύμα trafficking ή άλλων εγκληματικών ενεργειών. Ωστόσο χαρακτήρισε το ταξίδι της στην Αργεντινή δύσκολο, αφού σε αυτή τη χώρα πολλοί θεωρούν ήρωα τον Μαραντόνα. «Είναι δύσκολο να βρίσκομαι εδώ, να τον βλέπω παντού. Θεωρείται είδωλο αλλά οι αναμνήσεις που έχω εγώ από εκείνον είναι άσχημες», σημείωσε η 37χρονη. 

Πηγή

Loader