Halftime: Το ντοκιμαντέρ για την Jennifer Lopez έρχεται στο Netflix

Halftime: Το ντοκιμαντέρ για την Jennifer Lopez έρχεται στο Netflix

Όλες οι πληροφορίες για το ντοκιμαντέρ

H Jennifer Lopez ακολουθεί το παράδειγμά πολλών άλλων σταρ και θα μοιραστεί μαζί μας την ιστορία της με ένα ντοκιμαντέρ στο Netflix.Το ντοκιμαντέρ για τη ζωή της θα έχει τον τίτλο «Halftime» και θα κάνει πρεμιέρα στην έναρξη του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Tribeca.

Τι θα δούμε

Το «Halftime» δε θα είναι ένα απλό ημερολόγιο συναυλιών, αλλά θα επικεντρώνεται στη διεθνή σούπερ σταρ που έχει εμπνεύσει ανθρώπους για δεκαετίες με την επιμονή της, τη δημιουργική της λαμπρότητα και την πολιτιστική της συνεισφορά. Το ντοκιμαντέρ θα μάς βάλει για λίγο στις ιδιωτικές στιγμές της Lopez στα παρασκήνια, αλλά θα τη δούμε και ως γυναίκα, μητέρα και καλλιτέχνη. Όπως μαθαίνουμε θα δοθεί μεγάλη έμφαση και στην εμβληματική της παρουσία, που έτυχε παγκόσμιας αναγνώρισης, στο Super Bowl Halftime το 2020 με τη Shakira.

Διάβασε Επίσης: Ανατροπή στην κυκλοφορία της πολυαναμενόμενης ταινίας “Killers of the Flower Moon”

Όπως αναφέρει και η ίδια στο Twitter της “είναι μόνο η αρχή”. Το "Halftime" είναι η αρχή για το δεύτερο μισό της ζωής της Lopez που γίνεται 53 ετών τον Ιούλιο. Η ίδια φαίνεται ότι κοιτάζει το μέλλον με μεγάλη αποφασιστικότητα και το ντοκιμαντέρ αυτό είναι η ευκαιρία της να αποδείξει ότι θα συνεχίσει να μάς εκπλήσσει.

 

«Το "Halftime" προσφέρει μια οικεία ματιά πίσω από την κουρτίνα αποκαλύπτοντας τη σκληρότητα και την αποφασιστικότητα που κάνει την Jennifer Lopez το σύμβολο που είναι, από τις εμφανίσεις της στην οθόνη και στις σκηνές σε όλο τον κόσμο, μέχρι το σόου της στο Super Bowl και την πρόσφατη προεδρική ορκωμοσία», γράφουν οι υπεύθυνοι του Tribeca Film Festival σε δελτίο τύπου.

Διάβασε Επίσης: Η Gen Z επαναστατεί και αλλάζει ριζικά τον εργασιακό κώδικα με ένα νέο trend στο TikTok

Το ντοκιμαντέρ για την Jennifer Lopez με τίτλο «Halftime» θα είναι διαθέσιμο στο Netflix την Τρίτη 14 Ιουνίου.

Πηγή

Πηγή φωτογραφίας

 

Loader