Harry Potter: Δες το πρώτο teaser για το επετειακό reunion (βίντεο)

Harry Potter: Δες το πρώτο teaser για το επετειακό reunion (βίντεο)

Έρχεται μέσα στο 2022

Το τρέιλερ ξεκινά από έναν άνθρωπο που κρατάει την εφημερίδα The Daily Prophet η οποία γράφει «Το Hogwarts καλωσορίζει πίσω τους απόφοιτους».

Το teaser που περιμένουν όλοι οι φανς της θρυλικής ταινίας, έχει κυκλοφορήσει και η αγωνία για την προβολή της είναι μεγάλη. Πέραν από τους πρωταγωνιστές, θα δούμε μέσα την Helena Bonham Carter, τον Robbie Coltrane, τον Ralph Fiennes, τον Jason Isaacs, και άλλους πολλούς αγαπημένους ηθοποιούς. 

Κυκλοφόρησε, λοιπόν, ένα νέο teaser για το «Harry Potter 20th Anniversary: Return to Hogwarts», το οποίο θα κάνει το ντεμπούτο στο HBO Max την 1η Ιανουαρίου. 

Μπορεί το 2021 να τελειώνει, αλλά το 2022 έρχεται και μάλιστα με ευχάριστα νέα! Οι ταινίες που σημάδεψαν την παιδική μας ηλικία μεγαλώνουν, όπως κι εμείς! Πόσο συγκινητικό είναι που θα δούμε ξανά τον Harry Potter και την αγαπημένη μας αυτή ταινία; 

Διάβασε Επίσης: Η πασιέντζα κάνει τα αυτοκίνητα της Tesla δυνητικά επικίνδυνα 

Ο Harry Potter γιορτάζει μαζί μας τα 20 χρόνια από την πρώτη ταινία Harry Potter και το teaser δεν αποκαλύπτει πολλά αλλά δείχνει τη διαδρομή που κάνει το Hogwarts Express και την πρόσκληση που δέχεται ο αγαπημένος μας ηθοποιός Robbie Coltrane (μπαμπάς Weasley) και ο Neville Longbottom, Matthew Lewis. 

«Το special επεισόδιο θα διηγηθεί τη μαγική ιστορία και πώς δημιουργήθηκε, μέσα από εκ βαθέων συνεντεύξεις, συζητήσεις του cast, αλλά και προσκεκλημένους fans που θα γνωρίσουν από κοντά τους αγαπημένους πρωταγωνιστές», γράφει η επίσημη ανακοίνωση. 

Το teaser μας ενημερώνει για την παρουσία της Helena Bonham Carter, του Robbie Coltrane, του Ralph Fiennes, του Jason Isaacs, του Gary Oldman, του Tom Felton, και των James Phelps, Oliver Phelps, Mark Williams, Bonnie Wright, Alfred Enoch, Matthew Lewis και Evanna Lynch. Και επιβεβαιώνεται η απουσία της J.K Rowling. Η συγγραφέας των βιβλίων αποκλείστηκε από το reunion εξαιτίας των τρανσφοβικών σχολίων που είχε κάνει πέρυσι στο Twitter. 

Το HBO Max αποκάλυψε την πρώτη φωτογραφία των Daniel Radcliffe, Rupert Grint και Emma Watson από τα γυρίσματα του σπέσιαλ αφιερώματος «Harry Potter 20th Anniversary: Return to Hogwarts». 

Στη φωτογραφία, το αγαπημένο τρίο φαίνεται να κάθεται σε κάτι που μοιάζει με το Gryffindor Common Room, με την Emma Watson στο κέντρο και δίπλα τους δυο συμπρωταγωνιστές της. 

Πηγή

 

 

Loader