Η Julia Garner από το «Inventing Anna» θα υποδυθεί την Madonna στην ταινία της

Η Julia Garner από το «Inventing Anna» θα υποδυθεί την Madonna στην ταινία της

Από Anna θα γίνει Madonna!

Η Julia Garner από Anna θα γίνει Madonna!

Η ηθοποιός Julia Garner, που γνωρίσαμε μέσα από το ρόλο της απατεώνισσας Anna στη σειρά «Inventing Anna» του Netflix, θα ενσαρκώσει τώρα το είδωλο της pop, την Madonna, σε μια βιογραφική ταινία που αναμένεται το επόμενο διάστημα. 

Την ταινία θα σκηνοθετήσει η ίδια η Madonna και η Garner ήταν το φαβορί ανάμεσα σε δώδεκα υποψήφιες, για τον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Ακολούθησε την Avant-Garde στο Instagram

Ακολούθησε την Avant-Garde στο Facebook

Η ταινία θα δημιουργηθεί από την Universal Pictures και θα ακολουθεί τις πρώτες μέρες της βασίλισσας της pop. Η πρόεδρος της Universal Filmed Entertainment Group, Donna Langley, κέρδισε το σενάριο σε έναν πόλεμο προσφορών από πολλά στούντιο και η Amy Pascal αναλαμβάνει ως παραγωγός.

Διάβασε Επίσης: Η Ισπανία καταπολεμά την σπατάλη τροφίμων με πρόστιμα σε σουπερ μαρκετ

Ωστόσο, μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν πληροφορίες για το χρονοδιάγραμμα της παραγωγής και το υπόλοιπο cast. Οι ηθοποιοί που διεκδίκησαν τον ρόλο της περιλαμβάνουν την Florence Pugh, την πρωταγωνίστρια του «Euphoria» Alexa Demie και την Odessa Young, αλλά και τραγουδίστριες, όπως η Bebe Rexha και η Sky Ferreira. Η διαδικασία της ακρόασης φέρεται να ήταν εξαντλητική, καθώς αυτή η μουσική παραγωγή απαιτεί μια δεξιοτέχνη τραγουδίστρια που να χορεύει.

Διάβασε Επίσης: Αυτές είναι οι πιο ακριβές πόλεις του κόσμου για το 2022

Μετά την ανακοίνωση, η Madonna είπε ότι ήλπιζε να «μεταφέρω το απίστευτο ταξίδι που με οδήγησε στη ζωή ως καλλιτέχνη, μουσικό, χορεύτρια – άνθρωπο, που προσπαθώ να ανοίξω το δρόμο σε αυτόν τον κόσμο. Το επίκεντρο αυτής της ταινίας θα είναι πάντα η μουσική. Η μουσική και η τέχνη με κράτησε ζωντανή. Υπάρχουν τόσες πολλές ανείπωτες και εμπνευσμένες ιστορίες και ποιος να τις πει καλύτερα από εμένα. Είναι απαραίτητο να μοιραστώ τη βόλτα με το τρενάκι της ζωής μου με τη φωνή και το όραμά μου».

Πηγή

Πηγή φωτογραφίας: Shutterstock/Jaguar PS

Loader