Η καλύτερη θέση στο αεροπλάνο είναι αυτή που οι περισσότεροι θεωρούν ως χειρότερη

Η καλύτερη θέση στο αεροπλάνο είναι αυτή που οι περισσότεροι θεωρούν ως χειρότερη

Το λάθος που κάνουν οι περισσότεροι στο αεροπλάνο

Η καλύτερη θέση στο αεροπλάνο δεν είναι αυτή που πιστεύεις, αλλά αυτή που οι περισσότεροι θεωρούν ότι είναι η χειρότερη.

Μπορεί οι μπροστινές θέσεις να θεωρούνται από πολλούς οι καλύτερες σε ένα αεροπλάνο, αλλά πάντα αυτό εξαρτάται και από τα κριτήρια που θέτει ο καθένας. Αν θέλεις να περάσεις την πτήση όσο πιο άνετα γίνεται και με λιγότερες ενοχλήσεις, τότε ρίξε μια ματιά παρακάτω.

Διάβασε Επίσης: Αυτή είναι η χώρα που μηδένισε τα κρούσματα κορωνοϊού

Ο John Burfitt διάλεγε θέσεις που είναι στις μπροστινές σειρές και στον διάδρομο, θεωρώντας πως είναι ιδανικές. Ωστόσο, έκανε λάθος. Αρκετές φορές, αυτός που καθόταν από πίσω, τον ενοχλούσε συνεχώς με τα πόδια του, ενώ ο κόσμος που περνούσε για να πάει πίσω προς την τουαλέτα, τον χτυπούσε άθελά του συνεχώς.

Γι’ αυτό  αποφάσισε να δοκιμάσει την τελευταία σειρά και ειδικά αυτή την θέση που βρίσκεται στο παράθυρο. Έτσι βρήκε την ησυχία του και έκτοτε, κλείνει μόνο τη συγκεκριμένη που προσφέρει και μία άλλη δυνατότητα.

Διάβασε Επίσης: Το νέο update του WhatsApp σε αφήνει να κρύψεις αυτά που δε θέλεις να βλέπουν οι άλλοι

Όπως αναφέρει το pipeaway.com, την τελευταία σειρά ελάχιστοι τη διαλέγουν. Κάτι που σημαίνει πως αν το αεροπλάνο δε γεμίσει, τότε υπάρχουν αρκετές πιθανότητες να έχετε άδεια την διπλανή θέση και να μπορείτε να απλωθείτε ακόμα περισσότερο.

Πηγή 

Πηγή φωτογραφίας

Loader