Η LEGO έφτιαξε για τα παιδιά το «πιο βαρετό δωμάτιο στον κόσμο»

Η LEGO έφτιαξε για τα παιδιά το «πιο βαρετό δωμάτιο στον κόσμο»

Το πείραμα της LEGO κατάφερε να διασκεδάσει τα παιδιά ακόμα και στο «πιο βαρετό δωμάτιο στον κόσμο»

Σε ένα ιδιαίτερο πείραμα προχώρησε το ίδρυμα της LEGO φτιάχνοντας για τα παιδιά το «πιο βαρετό δωμάτιο στον κόσμο».

Συγκεκριμένα η εταιρεία κάλεσε έξι παιδιά να καθίσουν μόνα τους σε ένα δωμάτιο χωρίς τίποτα παρά ένα τραπέζι και μια καρέκλα και δικαίως το ονόμασε «το πιο βαρετό δωμάτιο όλων των εποχών».

Στη συνέχεια τους έδωσαν ένα ρολό από χαρτί και σιγά σιγά όλα άλλαξαν. Τα παιδιά άρχισαν να δημιουργούν και με ένα απλό χαρτί να διασκεδάζουν μεταμορφώνοντας το μεταξύ άλλων σε κάπα υπερήρωα και κοστούμι ρομπότ.

Διάβασε Επίσης: Αυτά τα κατοικίδια δικαιούσαι να έχεις στην Κύπρο (Λίστα)

Η καμπάνια, σε παραγωγή της διαφημιστικής εταιρείας Ketchum London και σκηνοθεσία του Justin Hackney της Mad Cow Films, δείχνει ότι το παιχνίδι μπορεί να υπάρχει οπουδήποτε - ακόμα και στο πιο βαρετό δωμάτιο του κόσμου.

Μπορεί πραγματικά να είναι τόσο απλό, όπως λέει η Lego. Η εταιρεία ελπίζει ότι οι γονείς θα συμμετάσχουν στην υπόσχεσή της να βρουν στιγμές για παιχνίδι μέσα στην καθημερινότητά τους.

Διάβασε Επίσης: Αυτές είναι οι νέες αφίξεις του Netflix για αυτή την εβδομάδα

Στην έρευνά του, το Ίδρυμα LEGO έμαθε ότι ο χρόνος για παιχνίδι είναι απαραίτητος για τη μάθηση των παιδιών, επιτρέποντάς τους να αναπτύξουν βασικές δεξιότητες όπως «δημιουργικότητα, αυτοπεποίθηση, συνεργασία, φυσικός συντονισμός και συγκέντρωση».

Πηγή

Πηγή φωτογραφίας

Loader