ΗΠΑ: Κορίτσι έλαβε επιστολές αποδοχής από 49 πανεπιστήμια

ΗΠΑ: Κορίτσι έλαβε επιστολές αποδοχής από 49 πανεπιστήμια

Οι υποτροφίες της ξεπερνούν το ένα εκατομμύριο δολάρια

Η Makenzie Thompson, τελειόφοιτη στην Georgia των ΗΠΑ, έγινε δεκτή από 49 κολέγια και έλαβε πάνω από 1 εκατομμύριο δολάρια σε υποτροφίες.

H Thompson είναι 18 χρονών και μαθήτρια. Έκανε αίτηση σε 51 εκπαιδευτικά ιδρύματα και μέχρι στιγμής έχει γίνει δεκτή από 49. Το νεαρό κορίτσια ανέκαθεν ήταν καλή μαθήτρια και όπως εξηγεί η ίδια, αυτό οφείλεται στη σωστή διαχείριση του χρόνου.

Διάβασε Επίσης: Βρετανική έρευνα αποκαλύπτει αν τα κινητά τηλέφωνα μπορούν να προκαλέσουν καρκίνο στον εγκέφαλο 

Μιλώντας στο CNN, δήλωσε: «Ήταν πάρα πολύ καλή εμπειρία, να βλέπεις τη σκληρή δουλειά σου να αποδίδει και να τις βλέπεις να στοιβάζονται σε έναν φάκελο. Η οικογένεια μου έχει εκστασιαστεί. Με 49 επιστολές αποδοχής και πάνω από 1,3 εκατομμύρια, λένε “ουάου, πηγαίνεις μπροστά”».

Διάβασε επίσης: Instagram: Η προσθήκη στα stories που θα αλλάξει ριζικά τον τρόπο με τον οποίο αλληλεπιδρούν οι χρήστες 

Είναι πρόεδρος της τάξης της στο Westlake High School της Ατλάντα, συναρχηγός της ομάδας χορού, αντιπρόεδρος οργάνωσης κοινωφελούς εργασίας και προπονήτρια της σχολικής ομάδας μπέιζμπολ.

Το νεαρό κορίτσι θα σπουδάσει ζωολογία, ενώ ονειρεύεται να γίνει κτηνίατρος. Αν και μεγάλωσε ως μοναχοπαίδι, λέει, το σπίτι της ήταν γεμάτο σκύλους, ινδικά χοιρίδια, ψάρια και άλλα κατοικίδια. Κάτι που την έκανε να αγαπά όλα τα ζώα. Τώρα, περιμένει με ενθουσιασμό «το νέο περιβάλλον, τη νέα αρχή και τους νέους ανθρώπους» που θα γνωρίσει.

 

Πηγή

 

Πηγή φωτογραφίας

Loader