ΗΠΑ: Το «μισθολογικό χάσμα μεταξύ των φύλων» γίνεται installation για την ενίσχυση της Ουκρανίας

ΗΠΑ: Το «μισθολογικό χάσμα μεταξύ των φύλων» γίνεται installation για την ενίσχυση της Ουκρανίας

Η έκθεση θα παρουσιάζει 10 έργα από γυναίκες και LGBTQ+ καλλιτέχνες σε εννιά Πολιτείες της Αμερικής

Το μισθολογικό χάσμα μεταξύ των δύο φύλων είναι γεγονός και επικρατεί ακόμη και σήμερα.

Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο έχει ζητήσει κατά καιρούς τη λήψη περισσότερων μέτρων με σκοπό να μειωθεί το χάσμα, ωστόσο δε συνέβη κάτι μεγάλο. Εξαιτίας της κατάστασης που επικρατεί στην Ουκρανία, η συνιδρύτρια των Pussy Riot, Nadya Tolokonnikova, πρόκειται δημιούργησε μια καμπάνια για να μαζέψει χρήματα για την Ουκρανία.

Διάβασε Επίσης: Long Covid: Ακόμη και ήπιες λοιμώξεις προκαλούν προβλήματα προσοχής και μνήμης 

H καλλιτέχνης- ακτιβίστρια συνεργάζεται με το SaveArtSpace σε ένα art show με διαφημιστικές πινακίδες με τίτλο «ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΑ R.I.P.». Στην έκθεση θα παρουσιαστούν 10 έργα από γυναίκες και LGBTQ+ καλλιτέχνες σε εννιά Πολιτείες της Αμερικής: Νέα Υόρκη, Venice, CA, Tennessee, Nevada, Missouri, Arizona, Georgia, Louisiana και Alabama.

Σύμφωνα με το SaveArtSpace: «Η τέχνη από γυναίκες δημιουργούς πωλείται 50% λιγότερο από την τέχνη που δημιουργείται από άνδρες».

Διάβασε Επίσης: To viral σκίτσο της Sasha από την Ουκρανία για μία εποχή που χάθηκε 

Η έκθεση θα ξεκινήσει στις 3 Απριλίου και οι καλλιτέχνες που θα συμμετέχουν είναι: Michele Pred, Autumn Breon, Michele Pred, REKA NYARI, Fatimazohra Serri, Van Velden Studio, Aminta Paiz, EllaSuper, Niohuru X, Jess Whittam, Holly Silius.

 

Πηγή

 

Πηγή φωτογραφίας

Loader