Jung Ho-yeon: Από την πασαρέλα στο Squid Game

Jung Ho-yeon: Από την πασαρέλα στο Squid Game

Η Jung Ho-yeon υπήρξε πολύ γνωστό μοντέλο στην Νότια Κορέα μέχρι να γίνει -πασίγνωστη πλέον- μέσω του Netflix και του ρόλου της στο Squid Game

Η κορεάτικη σειρά σαρώνει και καθηλώνει αυτό το διάστημα αφού πρόκειται για την σειρά του Netflix που μπήκε ευθύς εξαρχής στην κορυφή του παγκόσμιου top 10 του καναλιού.

Πρωταγωνίστριά του η Jung Ho-yeon, ένα απ' τα πιο γνωστά μοντέλα στη χώρα της η οποία και τυχαία βρέθηκε στο χώρο της υποκριτικής. Εξ όσων δηλώνει η ίδια, μία μέρα δέχτηκε τηλεφώνημα από τον μάνατζερ της ο οποίος της είπε ότι της έχει δοθεί ρόλος σε σειρά, κάτι που της προκάλεσε άγχος μεγάλο αφού θα ήταν και η πρώτη φορά που θα ασχολείτο με την υποκριτική. 

Κι όμως η 27χρονη εντυπωσίασε και κατέπληξε τους τηλεθεατές μέσα από τον ρόλο της στο Squid Game και τον χαρακτήρα της Jung. 

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ >> Squid Game: Γιατί μια ζοφερή, αιματοβαμμένη κορεάτικη σειρά τρέλανε όλον τον πλανήτη; / Γράφει ο Μαρίνος Νομικός 

Πέραν από τις υποκριτικές της ικανότητες αξίζει να σημειωθεί ότι πρόκειται για την Νοτιοκορεάτισσα ηθοποιός με τον πιο δημοφιλή λογαριασμό στο Instagram αφού πλέον η φήμη και η καριέρα της απογειώθηκαν. 

Η γνωστή ηθοποιός είχε λάβει επίσης λάβει μέρος στο Next Top Model της Κορέας το 2013, ενώ ασχολείται με το μόντελινγκ από τα 16 της χρόνια.

Η ίδια δηλώνει όταν την ρωτούν σε συνεντεύξεις, λέει ότι ταυτίζεται με την Kang Sae-byeok, τον χαρακτήρα που υποδύεται στην σειρά και αυτός είναι ο λόγος που την έκανε να μοιάζει λες και ασχολείται με την υποκριτική για χρόνια.

Στη συνέντευξή της στο Herald POP, η Jung αναφέρθηκε και στο πώς διαχειρίστηκε τον ρόλο. Δεδομένου πως ήταν η πρώτη της απόπειρα υποκριτικής, σίγουρα θα αντιμετώπιζε κάποιες δυσκολίες. Μετά την απόκτηση του ρόλου, είπε πως ένιωθε ότι «είχε μπει σε μπελάδες και ένιωσε πίεση και φόβο».

Το άγχος και η νευρικότητά της συνεχίστηκαν στα γυρίσματα, μέχρι που αποφάσισε να μιλήσει στον σκηνοθέτη Hwang Dong-hyuk για το πώς ένιωθε. Αυτό που την απασχολούσε κυρίως ήταν ο λόγος που είχε επιλεχθεί να συμπληρώσει το κάστινγκ. Ο σκηνοθέτης της απάντησε πως την επέλεξε διότι ήταν ήδη μία τέλεια Sae Byeok, και η απάντησή αυτή ήταν ό,τι ακριβώς χρειαζόταν η νεαρή ηθοποιός.

 

Loader