Καταγγελία κατά του GNTM για τροχαία ατυχήματα

Καταγγελία κατά του GNTM για τροχαία ατυχήματα

Aπό ΜΚΟ πανελίστα

Η βόλτα των μοντέλων του GNTM στους δρόμους της Αθήνας πάνω σε καρότσα φορτηγού, το οποίο είχε διαμορφωθεί σε τηλεοπτικό πλατό, προκάλεσε καταγγελία προς το ΕΣΡ, ενώ τίθεται το ερώτημα αν η Τροχαία είχε δώσει άδεια.

Παρ’ όλο που οδηγοί και περαστικοί το διασκέδασαν πετυχαίνοντας το on the road γύρισμα, μια ΜΚΟ με την ονομασία «Πρωτοβουλία Πολιτών για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα και την Καταπολέμηση της Διαφθοράς», έκανε επίσημη καταγγελία. Σημειώνεται ότι ως πρόεδρος της ΜΚΟ εμφανίζεται ο Ιωάννης Δαραβίγκας, γνωστός από το πάνελ της εκπομπής του Στέφανου Χίου.

Στο έγγραφο αναφέρεται αναλυτικά: «Την 19/09/2019 προβλήθηκαν σκηνές από την παραγωγή του τηλεοπτικού ριάλιτι GNTM στις οποίες εμφανίζονται υποψήφια διαγωνιζόμενα μοντέλα ημίγυμνα με εσώρουχα και όχι μαγιό να κάνουν ντουζ επάνω σε μια εν κινήσει ανοικτή νταλίκα η οποία εκινείτο πέριξ των κεντρικών οδών της Αθήνας με κίνδυνο τροχαίων ατυχημάτων».

Και πιο κάτω σημειώνεται: «Κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας με τον διοικητή της Τροχαίας Αθηνών κ. Παπαφιλίππου αν υπήρχε άδεια για την εν λόγω ενέργεια ή όχι, ο διοικητής μας απάντησε αρνητικά. Ως εκ τούτου σας παρακαλούμε όπως εξετάσετε την εν λόγω περίπτωση και αν υπάρχει χροιά ποινικών ενδείξεων να την διαβιβάσετε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών».

Loader