Κυκλοφόρησε το trailer του “Warrior Nun” και είναι γεμάτο αδρεναλίνη

Κυκλοφόρησε το trailer του “Warrior Nun” και είναι γεμάτο αδρεναλίνη

Έρχεται η δεύτερη σεζόν για τη σειρά

Αρκετές είναι οι σειρές που επιστρέφουν με επόμενη σεζόν στο Netflix και μια από αυτές είναι και η “Warrior Nun”.

Η σειρά που βασίζεται στον χαρακτήρα Warrior Nun Areala της σειράς του Ben Dunn έρχεται με τη δεύτερη της σεζόν και έχουμε το teaser. 

Ακολούθησε την Avant-Garde στο Instagram

Ακολούθησε την Avant-Garde στο Facebook

Το teaser που κυκλοφόρησε, καλύπτει την ιστορία μέχρι στιγμής με την Ava (Alba Baptista) να αφηγείται τα γεγονότα που συνέβησαν στην 1η σεζόν. Πώς πέθανε, επέστρεψε στη ζωή με τη δύναμη ενός μαγικού Halo, απέκτησε υπεράνθρωπες ικανότητες από αυτό το Halo και έγινε μέλος στο Τάγμα του σταυροειδούς ξίφους (OCS) για την υπεράσπιση του κόσμου από τους δαίμονες. Η Ava αναφέρεται επίσης στο αγωνιώδες φινάλε της πρώτης σεζόν, στο οποίο παραδέχεται ότι ακόμα προσπαθεί να καταλάβει τι συνέβη. Το τελευταίο επεισόδιο βρήκε την Ava να μπαίνει στη μάχη εναντίον του στρατού του Adriel, αφού ο Adriel προσπάθησε να ξεγελάσει την Ava ώστε να πιστέψει ότι ήταν άγγελος νωρίτερα στο φινάλε, ενώ στην πραγματικότητα ήταν ένας δαίμονας που χειραγωγούσε την Καθολική Εκκλησία για αιώνες.

Διάβασε Επίσης: Η Ισπανία καταπολεμά την σπατάλη τροφίμων με πρόστιμα σε σουπερ μαρκετ

Το teaser που κυκλοφόρησε το Netflix για τη σεζόν 2 της σειράς "Warrior Nun "(Πολεμίστρια Μοναχή), αφήνει να υπονοηθεί ότι η ομάδα της Ava που αποτελείται από μοναχές πολεμίστριες έχασε τη μάχη ενάντια στoν Andriel που εμφανίστηκε στο φινάλε. Οι θεατές τη βλέπουν επίσης να συνεχίζει να αποδέχεται το πεπρωμένο της και να ακονίζει τις δυνάμεις της για τον πόλεμο που ακολουθεί. 

Διάβασε Επίσης: Έρχεται η ανατρεπτική σατιρική κωμωδία του Μποστ «Μήδεια»

Η νέα σεζόν της σειράς αναμένεται να κάνει πρεμιέρα τον χειμώνα στο Netflix. 

Πηγή

Πηγή φωτογραφίας

 

Loader