Κύπρος: Kαταγγελία για παρενόχληση από ευρωβουλευτή

Κύπρος: Kαταγγελία για παρενόχληση από ευρωβουλευτή

Η 32χρονη γυναίκα βρήκε το θάρρος να προχωρήσει σε γραπτή καταγγελία, στον απόηχο των εξελίξεων των τελευταίων ημερών σε Ελλάδα και Κύπρο.

Φωτογραφία από pixabay

Γραπτή καταγγελία για σεξουαλική παρενόχληση από γνωστό πολιτικό στη χώρα μας, ο οποίος έχει εκλεγεί και ευρωβουλευτής, διερευνούν οι αρχές στην Κύπρο.

Σύμφωνα με πληροφορίες που διέρρευσαν από τις εφημερίδες Ρεπόρτερ και Πολίτης, η καταγγελία έχει υποβληθεί την περασμένη εβδομάδα από 32χρονη σήμερα γυναίκα, η οποία στον απόηχο των αποκαλύψεων των τελευταίων ημερών για τέτοιου είδους υποθέσεις, βρήκε το θάρρος να μιλήσει.

Η νεαρή γυναίκα κατήγγειλε πως πριν από μερικά χρόνια, και συγκεκριμένα όταν ήταν σε ηλικία 24 ετών, είχε συναντηθεί με τον εν λόγω πολιτικό, ο οποίος εξέφρασε την πρόθεση να την βοηθήσει να βρει εργασία.  

Σύμφωνα με την καταγγελία, ενώ βρίσκονταν στην οικία του πολιτικού, στην οποία μετέβη η νεαρή για να συζητήσουν, αυτός προέβη σε άσεμνες πράξεις εναντίον της. 

Η νεαρή γυναίκα φαίνεται να έχει δώσει ήδη λεπτομερή κατάθεση στις Αρχές, κατονομάζοντας τον πολιτικό. Μετά την ολοκλήρωση των ερευνών και τη λήψη καταθέσεων, ο φάκελος της υπόθεσης θα διαβιβαστεί στη Νομική Υπηρεσία.

Σημειώνεται πως ο πολιτικός διετέλεσε επί σειρά ετών βουλευτής και στη συνέχεια εξελέγη ως ευρωβουλευτής. Τα υπό διερεύνηση αδικήματα, σύμφωνα με την καταγγελία, διαπράχθηκαν κατά τη διάρκεια της θητείας του ως ευρωβουλευτής. 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

MeToo: Η εβδομάδα που Ελλάδα και Κύπρος άρχισαν να ξυπνούν

Loader