Loud Room: Έρχεται το “the brunch” edition και ανυπομονούμε

Loud Room: Έρχεται το “the brunch” edition και ανυπομονούμε

Ετοιμάσου για brunch και ηλεκτρονική μουσική

Την πολυαναμενόμενη επιστροφή του ανακοίνωσε το Loud Room, κάνοντας το κοινό να ανυπομονεί για την ξεχωριστή εμπειρία ηλεκτρονικής μουσικής που πλησιάζει.

Το αγαπημένο μας Loud Room επιστρέφει το Σάββατο,14 Μαΐου, αυτή τη φορά με το “the brunch” edition, στο Ecru στη Λευκωσία, από τις 9:00 το πρωί μέχρι τις 19:00 το βράδυ.

Η ομάδα του Loud Room ετοιμάζει μια ξεχωριστή εμπειρία για το κοινό από το πρωί μέχρι νωρίς το βράδυ με brunch και ηλεκτρονική μουσικη από τους Dj’s Andrez P και African Stevenson. 

2

 

Τι είναι το Loud Room 

Το Loud Room είναι η απόλυτη εμπειρία ηλεκτρονικής μουσικής που άρχισε από ένα μικρό party το 2014, χωρίς ακόμα να του έχει δοθεί όνομα, και που διοργανωνόταν με ευχαρίστηση και στόχο απλά να περάσει καλά η παρέα. Σιγά σιγά και από στόμα σε στόμα το κάθε πάρτι γινόταν όλο και μεγαλύτερο με τα άτομα να πληθαίνουν, και χωρίς την οποιαδήποτε διαφήμιση, να μετατρέπονται σε ένα ξεχωριστό πάρτι που προσέλκυε και άρεσε στον κόσμο. “Επομένως, πήραμε την ευκαιρία και εξελίξαμε αυτά τα parties σε Loud Rooms parties, τα οποία ήταν και για εμάς ένας τρόπος προώθησης του Loud Music Festival, που ήδη διοργανώναμε” όπως μας λένε οι διοργανωτές Ανδρέας Παναγίδης και Αλέξανδρος Κληρίδης. 

Διάβασε Επίσης: Τα Loud Room Episodes είναι τα πάρτι ηλεκτρονικής μουσικής που θα σου μείνουν αξέχαστα

1

Τα Loud Room Episodes, είναι ξεχωριστά πάρτι σε διάφορα ασυνήθιστα μέρη όπως σχολεία, ταράτσες, λεωφορεία, skate parks, hamam, κουζίνες, άδειες πισίνες, χιονοδρομικά κέντρα κτλ, όπου η χωρητικότητα είναι γύρω στα 300 άτομα. Έτσι, μέσα από αυτά το κοινό έχει την ευκαιρία να διασκεδάσει με ηλεκτρονική μουσική, να γνωρίσει καλύτερα την οικογένεια του Loud Room, αλλά επίσης και τα υπόλοιπα Loud Room events που θα ακολουθήσουν (Loud Music Festival, Annual Winter Hotel Party κτλ.)

Διάβασε Επίσης: Πλησιάζει η πρεμιέρα της τελευταίας σεζόν του “Who killed Sara?”

Η ομάδα του Loud Room είναι πολλά υποσχόμενη και μας δίνει μια γεύση από το τι να περιμένουμε, αφού όπως μας εκμυστηρεύτηκε σύντομα θα ανακοινώσει το επόμενο της event στο “Τhe Roof”, ενώ περισσότερες πληροφορίες θα ανακοινωθούν πολύ σύντομα. 

Loader