Lupin: Έγινε αληθινή ληστεία κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων

Lupin: Έγινε αληθινή ληστεία κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων

Αυτή τη φορά η ληστεία δεν έγινε από τον Lupin, αλλά από πραγματικούς ληστές

Μετά την κλοπή από το πλατό του The Crown, υπήρξε και δεύτερη. Αυτή τη φορά στη σειρά του Netflix, Lupin, απ’ όπου κλάπηκε εξοπλισμός περίπου €300.000.

Αντίθετα με το The Crown, που η ληστεία έγινε ενώ έλειπαν όλοι από το στούντιο, στην περίπτωση του Lupin, η ληστεία έγινε όταν το καστ έκανε γυρίσματα και παρών ήταν και ο πρωταγωνιστής της σειράς, Omar Sy. 

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του AFP, περίπου 20 ληστές εισέβαλαν ξαφνικά στο γύρισμα της σειράς, εκσφενδονίζοντας πυροτεχνήματα που θόλωσαν το τοπίο και προκάλεσαν ασφυξία σε όσους βρίσκονταν εκεί. Οι ληστές άρπαξαν τεχνολογικό εξοπλισμό και άλλα αντικείμενα, με την αξία της ληστεία να κυμαίνεται γύρω στις 300.000 ευρώ

Διάβασε Επίσης: Κλοπή 150.000 λιρών από το πλατό του The Crown

Η ληστεία έγινε σε μια γειτονιά στη Nanterre, στα περίχωρα του Παρισιού, στις 25 Φεβρουαρίου.Τα γυρίσματα που γίνονταν εκείνη την στιγμή αφορούσαν την τρίτη σεζόν της σειράς και μάλιστα ήταν τα τελευταία του κύκλου. Ωστόσο, μετά το περιστατικό θα πρέπει να επαναληφθούν οι σκηνές, διότι χάθηκαν μέχρι και πολύτιμα αντικείμενα που είναι απαραίτητα σε άλλες σκηνές. 

Διάβασε Επίσης: Netflix:Η Lindsay Lohan επιστρέφει με δύο νέες ταινίες

Το Netflix επιβεβαίωσε τη ληστεία λέγοντας ότι υπήρξε ένα “περιστατικό” κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων. «Το καστ και το συνεργείο μας είναι ασφαλείς και δεν υπήρξαν τραυματισμοί».

Πηγή

Πηγή φωτογραφίας

 

Loader