Μια γιαγιά μπέρδεψε τον Jared Leto με τον Χριστό και άρχισε να προσεύχεται

Μια γιαγιά μπέρδεψε τον Jared Leto με τον Χριστό και άρχισε να προσεύχεται

Η γιαγιά έγινε viral και ο ηθοποιός έκανε μια χιουμοριστική ανάρτηση

Ένα αστείο περιστατικό μοιράστηκε ο ηθοποιός, Jared Leto, μέσα από το προφίλ του στο Instagram, αφού για άλλη μια φορά τον μπέρδεψαν με τον Χριστό. Συγκεκριμένα, ο ηθοποιός έκανε μια ανάρτηση με μία φωτογραφία όπου βλέπουμε μια ηλικιωμένη γυναίκα που μπερδεύτηκε, νόμιζε ότι ο ηθοποιός είναι ο Ιησούς Χριστός και άρχισε να προσεύχεται.

Ο Leto αναδημοσίευσε τη φωτογραφία ενός χρήστη των social media, ο οποίος έγραψε: «Ο αδερφός μου κρέμασε τη φωτογραφία του Jared Leto στον τοίχο και η γιαγιά μου τώρα προσεύχεται σε αυτόν». Ο Leto με χιουμοριστική διάθεση, έγραψε στη λεζάντα κάτω από τη φωτογραφία: «Καλό Πάσχα».

Διάβασε επίσης: Αυτό το φεστιβάλ στη Λευκωσία θα είναι γεμάτο cocktails και δεν πρέπει να το χάσεις 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by JARED LETO (@jaredleto)

Ωστόσο, δεν είναι η πρώτη φορά που παρομοιάζουν τον Leto με τον Ιησού, αφού τα μακριά μαλλιά και τα γαλάζια μάτια του, θυμίζουν πολύ την εικόνα που έχει ο περισσότερος κόσμος για τη μορφή του Χριστού. Αρκετά συχνά, οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης ανεβάζουν σχετικό υλικό, όπου αναφέρουν τον Leto ως κλώνο του Ιησού. Ο ηθοποιός όμως αντιμετωπίζει την ομοιότητα αυτή με χιούμορ. 

Διάβασε Επίσης: H Δρ. Λίντα Παπαδόπουλος έρχεται στο Life Changing Ideas

 

 

Πηγή

Πηγή φωτογραφίας 

Loader