“MyLife Summer Edition”: Όσα θα δεις αυτή την εβδομάδα στην πιο fun καλοκαιρινή εκπομπή

“MyLife Summer Edition”: Όσα θα δεις αυτή την εβδομάδα στην πιο fun καλοκαιρινή εκπομπή

Καλεσμένος του Νικόλα Ιωαννίδη και της Ζώη Αυγουστή, ο Άλκης Χρήστου

Όσα θες από ένα lifestyle show...Από μόδα και ομορφιά μέχρι ειδικούς -όπως διατροφολόγους και ψυχολόγους που απαντάνε σε καίρια ερωτήματα- και μαγειρική. Και φυσικά λαμπερούς καλεσμένους σε ακομπλεξάριστες και ειλικρινείς συνεντεύξεις με δυο αυθόρμητες και ατακαδόρικες προσωπικότητες, aka, Νικόλας Ιωαννίδης και Ζώη Αυγουστή.

Όλα αυτά, περιλαμβάνει το «MyLife Summer Edition», που ετοίμασε με αγάπη και μεράκι, η ομάδα του Mylife. To άκρως καλοκαιρινό show είναι διαθέσιμο μέσω της παλτφόρμας της  Digital TV

 

Το lifestyle μαγκαζίνο είναι βασισμένο στη θεματολογία του MyLife.com.cy και αυτή την εβδομάδα θα δείτε μεταξύ άλλων τον Άλκη Χρήστου, να μιλάει για την πρόταση γάμου που έκανε στη σύντροφο του, τον γάμο τους και το άσχημο περιστατικό που έζησε στο κυπριακό θέατρο. 

 

mylife

Παράλληλα, η εγκυμονούσα Pan Dragomir μπαίνει στο εξομολογητήριο του Νικόλα Ιωαννίδη και απαντά με θάρρος στις πιο αδιάκριτες ερωτήσεις. Συνάμα, μαθαίνουμε πώς να εφαρμόσουμε σωστά το foundation και η ψυχολόγος ψυχοθεραπεύτρια Άνθια Χριστοδούλου Θεοφίλου εξηγεί πώς να αποκτήσουμε αυτοεκτίμηση.

 

Εννοείται πως από το «MyLife Summer Edition» δε λείπει η μαγειρική από το αδελφάκι του,  το Kitchen Island. 

 

mylife

 

* To MyLife Summer Edition φέρνει κοντά μας η Ελληνική Τράπεζα

Loader