Νεαρός έγινε viral -“Πήρε τους δρόμους”μέσα στη νύχτα γιατί θέλει να καταταγεί στον στρατό

Νεαρός έγινε viral -“Πήρε τους δρόμους”μέσα στη νύχτα γιατί θέλει να καταταγεί στον στρατό

Το βίντεο του έχει περισσότερα από 6 εκατομμύρια προβολές

Viral έγινε νεαρός που τρέχει στον δρόμο φεύγοντας από τη δουλεία του, αφού έχει σκοπό να διατηρήσει την καλή του φυσική κατάσταση για να μπει στον στρατό.

Το βίντεο τραβήχτηκε από Vinod Kapri, που προσφέρθηκε να πάρει με το αυτοκίνητο τον 19χρονο, Pradeep Mehra, για να μην τρέχει. Ο νεαρός, ωστόσο, δε δέχτηκε την πρόταση του λέγοντας ότι κάθε βράδυ τρέχει περίπου 10 χιλιόμετρα  προκειμένου να κρατηθεί σε φόρμα και να μπει στον ινδικό στρατό. 

Διάβασε Επίσης: Οι τέσσερις ταινίες που βρίσκονται στο Top 10 του κυπριακού Netflix 

Το βίντεο με τον νεαρό που τρέχει έκανε το γύρο του διαδικτύου και έχει περισσότερα από 6 εκατομμύρια προβολές μέχρι τώρα. 

Ο νεαρός έτρεχε το βράδυ του Σαββάτου μετά από τη βραδινή βάρδια σε ένα κατάστημα McDonald’s στα περίχωρα του Νέου Δελχί. Ο οδηγός, όταν τον είδε στο δρόμο, υπέθεσε ότι υπήρχε κάποιο πρόβλημα και προσφέρθηκε να τον βοηθήσει. Ωστόσο, αυτό που δεν περίμενε καθόλου ήταν η απάντηση του Mehra που του είπε ότι πρέπει να πετύχει τον στόχο του και χαμογελώντας χωρίς να σταματήσει το τρέξιμο απαντήσε: «θα επηρεαστεί η ρουτίνα μου αν έρθω μαζί σου».

Διάβασε Επίσης: Εφτά οι ύποπτοι για τη ληστεία στα γυρίσματα του Lupin

Όταν ο Kapri τον ρώτησε γιατί δεν τρέχει το πρωί, τότε αυτός απάντησε ότι πρέπει να ξυπνήσει νωρίς και να μαγειρέψει πριν φύγει για τη δουλειά, γιατί οι γονείς του ζουν στα βόρεια της χώρας με τον πατέρα να φροντίζει τη μητέρα του η οποία είναι άρρωστη.

 

Πηγή 

Πηγή φωτογραφίας

 

Loader