Οι τέσσερις ταινίες που βρίσκονται στο Top 10 του κυπριακού Netflix

Οι τέσσερις ταινίες που βρίσκονται στο Top 10 του κυπριακού Netflix

Οι νέες αφίξεις που εντυπωσίασαν το κυπριακό κοινό

Πρεμιέρα έχουν κάνει εδώ και λίγες μέρες νέες ταινίες στο Netflix και αμέσως «έκλεψαν» τις εντυπώσεις του κυπριακού κοινού.

Ανάμεσα στις ταινίες που βρίσκονται στο top 4 είναι και αυτή με την Lily Collins, “Windfall” που η πλοκή της έχει εντυπωσιάσει μιας και η δράση κυριαρχεί σε ολόκληρο το επεισόδιο. Παρακάτω θα βρεις τις νέες αφίξεις που αξίζει να τσεκάρεις -εάν δεν το έχεις κάνει ακόμη-.

 

Black Crab

Για να τερματίσει έναν αποκαλυπτικό πόλεμο και να σώσει την κόρη της, μια στρατιωτίνα  ξεκινά μια απελπισμένη αποστολή να διασχίσει μια παγωμένη θάλασσα μεταφέροντας ένα άκρως απόρρητο φορτίο.

Διάβασε Επίσης: Γαλλικές ταινίες και σειρές που αξίζει να δεις στο Netflix 

The Adam Project

Μετά από τυχαία προσγείωση το 2022, ο πιλότος μαχητικών αεροσκαφών Adam Reed συνεργάζεται με τον 12χρονο εαυτό του σε μια αποστολή να σώσει το μέλλον. Η σειρά βρίσκεται στις προτιμήσεις εδώ και καιρό και απέσπασε θριαμβευτικά σχόλια.

Without Saying Goodbye

Οι αντίθετες ζωές ενός εργασιομανούς αρχιτέκτονα και ενός φλογερού καλλιτέχνη ανατρέπονται όταν η τυχαία συνάντηση τους στο μαγευτικό Περού αλλάζει τις απόψεις τους για τη ζωή. Mια ιστορία γεμάτη έρωτα, πάθος και δυσκολίες.

Διάβασε Επίσης: H σειρά «The Residence» του Netflix θα “μάς βάλει” στα άδυτα του Λευκού Οίκου 

Windfall

Ένας άντρας εισβάλλει στο άδειο εξοχικό ενός δισεκατομμυριούχου τεχνολογίας, αλλά τα πράγματα πάνε λοξά όταν ο αλαζονικός μεγιστάνας και η γυναίκα του φτάνουν για μια απόδραση την τελευταία στιγμή. Η Lily Collins επιστρέφει σε νέες περιπέτειες και σε ένα διαφορετικό ρόλο από αυτόν στο "Emily in Paris".

 

Πηγή φωτογραφίας

 

Loader