H σειρά «The Residence» του Netflix θα “μάς βάλει” στα άδυτα του Λευκού Οίκου

H σειρά «The Residence» του Netflix θα “μάς βάλει” στα άδυτα του Λευκού Οίκου

Έρχεται μια ιστορία φόνου στον Λευκό Οίκο

Η νέα σειρά που έρχεται από το Netflix έχει σκοπό να προβάλει τα άδυτα του Λευκού Οίκου.

Η σειρά “The Residence” που αναμένεται να δούμε από το Netflix είναι μια ιστορία φόνου και μυστηρίου που διαδραματίζεται στον Λευκό Οίκο και είναι εμπνευσμένη από το βιβλίο «The Residence: Inside the Private World of the White House» (2015) της δημοσιογράφου Κέιτ Άντερσεν Μπράουερ. Η δημοσιογράφος και συγγραφέας του βιβλίου έχει επίσης γράψει τρία βιβλία για τον Λευκό Οίκο, με τα δύο από αυτά να βρίσκονται στη λίστα με τα best sellers των New York Times. 

Διάβασε Επίσης: Inventing Anna: Απελάθηκε η πραγματική Anna Sorokin

Στο “The Residence” , μέσα από τα 8 επεισόδια του, θα δούμε όσα συμβαίνουν στους ενοίκους του Λευκού Οίκου, μέσα από το βλέμμα του προσωπικού, αφού αυτό γνωρίζει καλύτερά από τον καθένα τι συμβαίνει πίσω από τις κλειστές πόρτες. Όπως αναφέρει η σύνοψη «132 δωμάτια. 157 ύποπτοι. Ένα πτώμα. Ένας βαθιά ιδιόρρυθμος, εκκεντρικός ντετέκτιβ. Ένα επίσημο δείπνο που εξελίχθηκε σε καταστροφή. Το Residence είναι μία ιστορία μυστηρίου τύπου whodunnit που εκτυλίσσεται μεταξύ των μελών του προσωπικού του Λευκού Οίκου».

Διάβασε Επίσης: Netflix: Το “Elite” επιστρέφει για την πέμπτη σεζόν 

Μέχρι στιγμής η πλατφόρμα δεν έχει ανακοινώσει την ημερομηνία κυκλοφορίας της σειράς, αλλά αυτό που γνωρίζουμε είναι ότι η Shonda Rhime, που είναι γνωστή για τη δημιουργία του Grey’s Anatomy του ABC, για το Inventing Anna, το Bridgerton και το Scandal, θα αναλάβει την εκτελεστική παραγωγή της σειράς μέσω της εταιρείας παραγωγής της Shondaland.

Πηγή

Πηγή φωτογραφίας

 

Loader