Netflix: Το “Elite” επιστρέφει για την πέμπτη σεζόν

Netflix: Το “Elite” επιστρέφει για την πέμπτη σεζόν

Οι δύο νέες προσθήκες στο καστ των πρωταγωνιστών

Στο Λας Ενθίνας, κάθε νέο εξάμηνο συνοδεύεται από ένα νέο θύμα, έναν νέο δράστη και ένα νέο μυστήριο, καθώς οι μαθητές βρίσκονται πνιγμένοι μέσα στα ψέματα.

Τι θα δούμε στην πέμπτη σεζόν;

Η τέταρτη σεζόν μας άφησε αμέσως μετά το μοιραίο πρωτοχρονιάτικο πάρτι του Philipe και τη φυγή του Guzman. Στη νέα σεζόν θα δούμε πως ο θάνατος του Armando απειλεί να καταστρέψει τον έρωτα του Samuel και Ari. Παράλληλα, η Rebeca περνάει μια φάση στην οποία ανακαλύπτει τον εαυτό της. Από την άλλη, ο Omar προσπαθεί να ξεπεράσει το χωρισμό του με τον Ander.

Διάβασε Επίσης: Όταν η Τζούλια Γκάρνερ από το “Inventing Anna” συνάντησε στις φυλακές την «απατεώνισσα» Άννα Σόροκιν 

Η πέμπτη σεζόν του Elite θα είναι διαθέσιμη στο Netflix στις 8 Απριλίου και μαζί της θα φέρει και δύο νέες προσθήκες:

Η Isadora, είναι νεαρή κληρονόμος μιας τεράστιας επιχειρηματικής αυτοκρατορίας νυχτερινής διασκέδασης. Ο Ιván, είναι ο γιος του μεγαλύτερου ποδοσφαιριστή στον κόσμο.

Διάβασε Επίσης: Η ζωή του Frank Sinatra έρχεται στο Netflix 

Ο συνδημιουργός της σειράς, Carlos Montero αναφέρει: «Το Ελίτ είναι ένα σύμπαν που πάντα θέλω να επιστρέψω. Ως δημιουργός και ως θεατής. Με τονώνει, με παρηγορεί, με ενθαρρύνει. Και η πέμπτη σεζόν ήταν τόσο υπέροχη, τόσο ζωντανή, που ξέρω ότι θα επιστρέψω σε αυτήν περισσότερες από δύο και τρεις φορές. Είναι μια γιορτή για τις αισθήσεις. Θα το απολαύσετε».

To επίσημο τρέιλερ

 

Πηγή: youfly

 

Πηγή φωτογραφίας

Loader