Netflix: Επιστρέφει για την τέταρτη σεζόν το δημοφιλές πολιτικό δράμα, «Borgen – Συνωμοσίες εξουσίας»

Netflix: Επιστρέφει για την τέταρτη σεζόν το δημοφιλές πολιτικό δράμα, «Borgen – Συνωμοσίες εξουσίας»

Εννέα χρόνια μετά την τελευταία του προβολή

Το πολιτικό δράμα επιστρέφει όπως ανακοίνωσε η γνωστή πλατφόρμα και θα είναι αυτόνομο από τις προηγούμενες τρεις.

Η τέταρτη σεζόν αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 2 Ιουνίου. Η υπόθεση ακολουθεί ξανά την ηρωίδα Birgitte Nyborg, η οποία αυτή τη φορά αναλαμβάνει χρέη Υπουργού Εξωτερικών.

Διάβασε Επίσης: Νέος κύκλος παραστάσεων για τις «Ευτράπελες Viral Ιστορίες» 

Υπόθεση

Όταν μια εταιρεία εξόρυξης ανακαλύπτει ξαφνικά πετρέλαιο στη Γροιλανδία, το γεγονός σηματοδοτεί την αρχή των διεθνών ανταγωνισμών για επικράτηση στην Αρκτική. Με την Nyborg να καλείται να αντιμετωπίσει ως δεδομένο ότι παρά τη σχέση «μεγάλου-μικρού αδερφού ανάμεσα στη Δανία και τη Γροιλανδία, όταν πρόκειται για τις μεγάλες υπερδυνάμεις, η Δανία αποτελεί μικρό παίχτη και μάλιστα κάπως απείθαρχο».

Το σενάριο της τέταρτης σεζόν καταπιάνεται με σημαντικά και καίρια πολιτικά ζητήματα όπως η θέση του Βασιλείου της Δανίας στον σύγχρονο κόσμο, η μάχη για κυριαρχία των μεγάλων δυνάμεων στην Αρκτική, καθώς και η κλιματική αλλαγή. Ενώ θα επικεντρωθεί, επίσης, στις προκλήσεις της εξουσίας και πως αυτή μεταμορφώνει τους ανθρώπους, σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο.

Η σειρά θα ακολουθήσει, τη δημοσιογράφο Katrine Fønsmark (Birgitte Hjort Sørensen), πρώην Εκπρόσωπο Τύπου της Birgitte, η οποία επέστρεψε στη δημοσιογραφία ως επικεφαλής του ειδησεογραφικού τμήματος ενός μεγάλου τηλεοπτικού σταθμού εθνικής εμβέλειας.

 

Πηγή

 

Πηγή φωτογραφίας

 

Διάβασε Επίσης: Όταν η Τζούλια Γκάρνερ από το “Inventing Anna” συνάντησε στις φυλακές την απατεώνισσα Άννα Σόροκιν 

Loader