Netflix: Η παραγωγή του «The Crown» αναζητά την ηθοποιό που θα υποδυθεί την Kate Middleton

Netflix: Η παραγωγή του «The Crown» αναζητά την ηθοποιό που θα υποδυθεί την Kate Middleton

Ο ρόλος θα συμπεριληφθεί στη σειρά μόνο αν βρεθεί η κατάλληλη ηθοποιός για να την υποδυθεί

Η σειρά του Netflix «The Crown» αναζητά ηθοποιό που να μοιάζει στην Kate Middleton με σκοπό να την υποδυθεί στην έκτη σεζόν.

Η ομάδα της σειράς ζητά σύμφωνα με το Variety, ψάχνει φωτογραφίες της Kate Middleton από τις αρχές της δεκαετίας του 2000 με σκοπό να βρουν ένα πρόσωπο που να της μοιάζει αρκετά. Τον περασμένο μήνα υπήρξε αντίστοιχη αναζήτηση για τους πρίγκιπες Williams και Harry.

Μέχρι στιγμή δεν έχει δοθεί ολοκληρομένη εικόνα για το τι πρόκειται να δούμε στην έκτη σεζόν.

Διάβασε Επίσης: The Crown: Μετά το τέλος της σειράς έρχεται και η συνέχεια με prequel στο Netflix

Οι παραγωγοί αν και δεν αποκαλύπτουν ποτέ τις ιστορίες τους, το 2001 ήταν η χρονιά όπου ο 19χρονος τότε πρίγκιπας Williams ξεκίνησε τις προπτυχιακές του σπουδές στη Σκωτία, όπου γνώρισε τη μέλλουσα σύζυγό του Kate Middleton οπότε η ιστορία αναμένεται να κινηθεί προς τα εκεί.

 

Για το πότε θα προβληθεί η 5η σεζόν του «The Crown», αυτό που έγινε γνωστό είναι πως θα τη δούμε τον ερχόμενο Νοέμβριο, με ένα νέο καστ να αναλαμβάνει να απεικονίσει τη βασιλική οικογένεια στη δεκαετία του 1990.

Διάβασε Επίσης: Navalny: Το νέο ντοκιμαντέρ που αφορά τον ηγέτη της ρωσικής αντιπολίτευσης και μόνιμο πρόβλημα του Vladimir Putin

H 6η σεζόν πρόκειται να γυριστεί στη Βρετανία τον ερχόμενο Αύγουστο.

 

Πηγή

 

Πηγή φωτογραφίας

Loader