Netflix: Οι σειρές και οι ταινίες που θα κάνουν προσεχώς πρεμιέρα

Netflix: Οι σειρές και οι ταινίες που θα κάνουν προσεχώς πρεμιέρα

Η λίστα με τις αφίξεις αναλυτικά

Αρκετές είναι οι σειρές και οι ταινίες που θα κάνουν την εμφάνιση τους μέσα του ερχόμενου μήνα και είναι έτοιμες να σε κάνουν να "κολλήσεις".

Εάν θες να εμπλουτίσεις τη λίστα σου τότε πρέπει να κοιτάξεις τις νέες αφίξεις που έρχονται στο Netflix τον ερχόμενο μήνα. Από καινούργιες σειρές μέχρι τη συνέχεια μερικών και φυσικά νέες ταινίας που στόχο έχουν να σε καθηλώσουν. 

Summertime (04/05)

Σεζόν 3

Άλλο ένα καλοκαίρι, άλλη μια σειρά ερωτικών τριγώνων καθώς η ομάδα εξερευνά τα πάθη της και δοκιμάζει τα όρια της φιλίας.

The Pentaverate (05/05)

Αφού επηρέασε τις παγκόσμιες εξελίξεις για αιώνες, μια μυστική κοινότητα αντιμετωπίζει μια απειλή εκ των έσω. Μπορεί ένας Καναδός ρεπόρτερ να σώσει αυτήν και τον κόσμο;

 Clark (05/05)

Αυτή είναι η απίστευτη ιστορία του Clark, του αμφιλεγόμενου εγκληματία πίσω από το "Σύνδρομο της Στοκχόλμης", βασισμένη στις αλήθειες και τα ψέματα του.

Διάβασε Επίσης: Elon Musk: Στο νέο εξώφυλλο του TIME μαζί με το Twitter

Welcome to Eden (06/05)

Μια παρέα νεαρών ενηλίκων πηγαίνουν σε πάρτι που βρίσκεται σε ένα απομακρυσμένο νησί, αλλά ο δήθεν παράδεισος που συναντάνε δεν είναι όπως φαίνεται.

The Lincoln Lawyer (13/05)

6η σεζόν

Η βραβευμένη με Emmy σειρά επιστρέφει για έκτη σεζόν.

Love, Death & Robots: Volume 3 (20/05)

Αλλόκοτοι κόσμοι, βίαιες απολαύσεις και διαστροφές μας περιμένουν στον τρίτο τόμο της βραβευμένης με Emmy ανθολογίας των Tim Miller και David Fincher

Stranger Things (27/05)

4η σεζόν

Με το ξεκίνημα των ανοιξιάτικων διακοπών, το σκοτάδι απλώνεται ξανά στο Χόκινς και πυροδοτεί νέο τρόμο, ανατριχιαστικές μνήμες και την απειλή ενός πολέμου.

ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ NETFLIX 

The Takedown (06/05)

Αναγκασμένοι να ξανασυνεργαστούν μετά από μια δεκαετία, δύο αταίριαστοι αστυνομικοί ερευνούν ένα φόνο σε μια διχασμένη πόλη της Γαλλίας, όπου καραδοκεί μια συνωμοσία.

Along for the Ride  (06/05)

Tο καλοκαίρι πριν από το κολέγιο, ο διαβαστερό Auden συναντά την Eli, και - σε νυχτερινές αναζητήσεις - την βοηθά να βιώσει την ξέγνοιαστη εφηβική ζωή που της έλειπε.

Senior Year  (13/05)

Πριν από 20 χρόνια, μια μαζορέτα έπεσε σε κώμα από ένα ατύχημα. Τώρα είναι 37, μόλις συνήλθε και ετοιμάζεται να ζήσει το όνειρο της: να γίνει η βασίλισσα του χορού.

Διάβασε Επίσης: Η βασίλισσα Ελισάβετ διαφωνεί με το “The Crown” και κάνει ό,τι μπορεί για να σταματήσει τα γυρίσματα

Toscana (18/05)

Όταν ένας Δανός σεφ ταξιδεύει στην Τοσκάνη για να πουλήσει την επιχείρηση του πατέρα του, συναντά μια ντόπια γυναίκα που τον εμπνέει να ξανασκεφτεί την προσέγγιση του στη ζωή και την αγάπη.

A Perfect Pairing (19/05)

Για να κερδίσει τον καλύτερο πελάτη, ένα επίμονο στέλεχος σε εταιρεία εμπορίας οίνου πηγαίνει σε μια φάρμα με πρόβατα στην Αυστραλία όπου φλερτάρει με έναν τραχύ ντόπιο.

 

Πηγή

 

Πηγή φωτογραφίας

Loader