Netflix: Τρεις σειρές και μία ταινία που κάνουν πρεμιέρα αυτή την εβδομάδα

Netflix: Τρεις σειρές και μία ταινία που κάνουν πρεμιέρα αυτή την εβδομάδα

Έρχεται ο νέος κύκλος του Peaky Blinders

Νέες κυκλοφορίες και αναμενόμενο περιεχόμενο θα έχουμε αυτή την εβδομάδα στο Netflix.

Ο Ιούνιος μπήκε για τα καλά και το Netflix πρόκειται να κυκλοφορήσει νέες σειρές και ταινίες. Ανάμεσα σε αυτά που έρχονται, είναι και η 6η σεζόν του Peaky Blinders που όλοι περιμένουμε.

Tαινία:

Hustle

Η αγάπη του Stanley Sugerman για το μπάσκετ είναι απαράμιλλη, αλλά ο άτυχος και κουρασμένος από τα ταξίδια σκάουτερ αναζητά το επόμενο άγνωστο ταλέντο. Η αναζήτησή του σε όλο τον κόσμο τον οδηγεί στην Ισπανία, όπου ανακαλύπτει τον Μπο Κρουζ (παίχτης του NBA Juancho Hernangómez), έναν απίστευτο παίκτη του streetball με ταραγμένο παρελθόν. Ο Stanley αναλαμβάνει να αποδείξει ότι και οι δύο είναι ικανοί να φτάσουν στο NBA. H ταινία έρχεται την Τετάρτη 8 Ιουνίου στο Netflix.

Ακολούθησε την Avant-Garde στο Instagram

Ακολούθησε την Avant-Garde στο Facebook

Σειρές:

Peaky Blinders

 Στην 6η σεζόν οι Σέλμπι βιώνουν μια μεγάλη απώλεια. Τέσσερα χρόνια μετά, το τέλος της Ποτοαπαγόρευσης ωθεί τον Tommy στο εμπόριο οπίου και μια αναγκαστική συμμαχία με τους εχθρούς του. Η τελευταία σεζόν της σειράς θα προβληθεί δυστυχώς χωρίς την Aunt Polly την οποία ενσάρκωσε η Helen McRoy που έφυγε από τη ζωή τον περασμένο Απρίλιο . Η σειρά θα είναι διαθέσιμη στην πλατφόρμα την Παρασκευή 10 Ιουνίου.

Intimacy

Η ιστορία τεσσάρων γυναικών που κινούνται ανάμεσα στον δημόσιο και ιδιωτικό βίο και η καριέρα μιας ανερχόμενης πολιτικού που απειλείται όταν διαρρέει ένα βίντεο σεξουαλικού περιεχομένου που γυρίστηκε στα κρυφά, στη νέα σειρά οκτώ επεισοδίων, με τίτλο «Ιδιωτικότητα» όπως φαίνεται θα σας κάνει να κολλήσετε. Στo καστ θα δούμε την ηθοποιό από το “La Casa de Papel”, Itziar Ituño, την Ana Wagener, αλλά και την Patricia López Arnaiz. Η σειρά έρχεται στην πλατφόρμα την Παρασκευή 10 Ιουνίου.

First Kill

Ακόμα μια από τις νέες κυκλοφορίες του Netflix της εβδομάδας 5/6 είναι, το First Kill, μια σειρά για εφήβους με βαμπίρ που δημιουργήθηκε από την V. E. Schwab και βασίζεται στο ομώνυμο διήγημά της. Όταν έρχεται η στιγμή για την έφηβη βαμπίρ Juliette να κάνει την πρώτη της δολοφονία για να πάρει τη θέση της ανάμεσα σε μια ισχυρή οικογένεια βαμπίρ, στρέφει το βλέμμα της σε ένα νέο κορίτσι στην πόλη που ονομάζεται Calliope. Προς μεγάλη της έκπληξη όμως, η Calliope είναι μια κυνηγός βαμπίρ, από μια οικογένεια διάσημων φονιάδων. Και οι δύο διαπιστώνουν ότι η μία δεν θα είναι εύκολο να σκοτώσει την άλλη και ειδικά όταν υπάρχουν και ερωτικά συναισθήματα. Η σειρά κάνει πρεμιέρα την Παρασκευή 10 Ιουνίου στο Netflix.

 

 

Πηγή

 

Πηγή φωτογραφίας

 

Διάβασε Επίσης: 54χρονος άντρας εγκαταλείπει τη ζωή του στις ΗΠΑ για να βοηθήσει στον πόλεμο της Ουκρανίας

Loader