Το ντοκιμαντέρ του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ κάνει πρεμιέρα τον ερχόμενο μήνα

Το ντοκιμαντέρ του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ κάνει πρεμιέρα τον ερχόμενο μήνα

Θα κυκλοφορήσει στο Netflix

Το ντοκιμαντέρ του Πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ στο Netflix θα προβληθεί εντός λίγων εβδομάδων, ισχυρίστηκαν σήμερα (17.11.2022) πηγές που επικαλείται η DailyMail και το παλάτι αρχίζει να… τρέμει.

Ο Πρίγκιπα Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ ωστόσο, φαίνεται να προσπάθησαν να «βγάλουν στον αέρα» το ντοκιμαντέρ τους το 2023, με την μεγάλη πλατφόρμα να μην θέλει να… τους κάνει την χάρη. Φημολογείται επίσης ότι τους έχει πληρώσει 100 εκατομμύρια δολάρια για τη σειρά τους.

Υπήρξαν αναφορές πως το ντοκιμαντέρ ίσως καθυστερήσει μετά και τις αντιδράσεις από την προβολή του «Crown» στο Netflix. Ωστόσο, το Page Six αναφέρει σήμερα ότι δεν θα υπάρξει αναβολή και «η εκπομπή θα βγει κανονικά».

Ο Χάρι θα εκδώσει επίσης τα απομνημονεύματά του, που ονομάζονται «Spare», τα οποία βρίσκονται επίσης σε διαδικασία παραγωγής.

Οι βασιλικοί εμπειρογνώμονες ισχυρίζονται ότι με αυτά τα δύο έργα – αποκαλύψεις, δεν υπάρχει καμία πιθανότητα για συμφιλίωση με τον βασιλιά Κάρολο ή τον πρίγκιπα Γουίλιαμ.

Η Δούκισσα του Σάσεξ ανέφερε ότι η σκηνοθεσία του ντοκιμαντέρ βρίσκεται πλέον στα χέρια της Λιζ Γκάρμπους, αυτό ίσως σημαίνει ότι δεν θα παρουσιαστεί η ιστορία όπως θέλει η Μέγκαν και ο Χάρι αλλά μέσα από τον «φίλτρο» που θα βάλει το Netflix.

«Είναι ωραίο να μπορούμε να εμπιστευόμαστε την ιστορία μας σε κάποιον – έναν έμπειρο σκηνοθέτη του οποίου τη δουλειά θαύμαζα εδώ και καιρό – ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι μπορεί να μην είναι όπως θα την λέγαμε εμείς. Αλλά δεν είναι αυτός ο λόγος που το λέμε. Εμπιστευόμαστε την ιστορία μας σε κάποιον άλλο, και αυτό σημαίνει ότι θα “περάσει από το φακό του”.

Δήλωσε ακόμα, ότι μπορεί ο σύζυγός της να μην έχει εμπειρία με τον χώρο της ψυχαγωγίας αλλά για εκείνη, «έχοντας δουλέψει στο “Suits”, είναι τόσο εκπληκτικό να έχει τόση δημιουργική ενέργεια και να βλέπει πώς συνεργάζονται οι άνθρωποι και μοιράζονται τις δικές τους απόψεις».

Η Γκάρμπους, η οποία επρόκειτο να δουλέψει στη σειρά της Δούκισσας, σκηνοθέτησε επίσης την τελευταία σεζόν του «The Handmaid’s Tale», που της χάρισε μια υποψηφιότητα για Emmy το 2021.

 

Πηγή

Loader