Ο Αναστασιάδης τοποθετείται για την υπόθεση Παράσχου

Ο Αναστασιάδης τοποθετείται για την υπόθεση Παράσχου

Τον καλεί να τεκμηριώσει ή να παραδεχθεί πως υπήρξε θύμα παραπληροφόρησης.

Τη δική του θέση για τα όσα διαδραματίζονται αναφορικά με την παραίτηση Ανδρέα Παράσχου από την ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΚΥΠΡΟΥ με αφορμή το άρθρο που δημοσίευσε την προηγούμενη Κυριακή, έδωσε πριν από λίγο με γραπτή του δήλωση ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Ο Νίκος Αναστασιάδης καλεί τον φίλο, όπως τον αποκαλεί, Ανδρέα Παράσχο είτε να τεκμηριώσει τα όσα αβάσιμα προέβαλε στην πρόσφατη αρθρογραφία του ή να παραδεχθεί πως υπήρξε θύμα παραπληροφόρησης.

Αυτούσια η γραπτή δήλωση του Προέδρου Αναστασιάδη

Παρακολουθώ με θλίψη μια ενορχηστρωμένη προσπάθεια σπίλωσης του ονόματος μου είτε με ψίθυρους είτε μέσα από ψευδή δημοσιεύματα.

Με πλήρη σεβασμό στην ελευθερία των ΜΜΕ αλλά και στην ελευθερία του λόγου απέφυγα στη 40χρονη παρουσία μου στα πολιτικά δρώμενα της χώρας μας, την όποια άσκηση των νομικών μου δικαιωμάτων, αναγνωρίζοντας πως η εμπλοκή στα κοινά έχει ως συνεπακόλουθο και το αναφαίρετο δικαίωμα των ΜΜΕ και των εκπροσώπων του να με κρίνουν ή και να με επικρίνουν.

Η ανοχή, όμως, στην κριτική φαίνεται ότι έχει παρερμηνευτεί από κάποιους που ακόμα και με κακόβουλα και ψευδή δημοσιεύματα ή ψιθυρολογία θεωρούν πως προσφέρουν καλή υπηρεσία στο τόπο και στον λαό.

Μετά την κατηγορηματική διάψευση από τον τέως Πρωθυπουργό της Ελλάδος κ. Αλέξη Τσίπρα, θα ήθελα να καλέσω τον φίλο δημοσιογράφο Ανδρέα Παράσχο είτε να τεκμηριώσει τα όσα αβάσιμα προέβαλε στην πρόσφατη αρθρογραφία του, ή να παραδεχθεί πως υπήρξε θύμα παραπληροφόρησης.

Loader