Ο εύκολος τρόπος για να κρύψεις το ιστορικό αναζητήσεων στο κινητό σου

Ο εύκολος τρόπος για να κρύψεις το ιστορικό αναζητήσεων στο κινητό σου

Εύκολο, γρήγορο και πρακτικό!

Κακά τα ψέματα πλέον με το Internet έχουμε την ευκαιρία να ψάξουμε το οτιδήποτε. Από την πιο σημαντική πληροφορία που μπορεί να χρειαστούμε στη δουλειά μέχρι και την πιο ηλίθια απορία που μπορεί να σκεφτούμε.

Ωστόσο, ένα προβληματικό κομμάτι που πολλοί σκέφτονται είναι το ιστορικό αναζήτησης, καθώς πολλές φορές δε θέλουμε να ξέρουν οι υπόλοιποι τι ψάχνουμε στο διαδίκτυο. Το ιστορικό αναζήτησης μπορεί να είναι προσωπικό, αλλά σε περίπτωση που το κινητό μας “πέσει” σε ξένα χέρια, τότε κάποιος ίσως βρει κάτι που δε θα θέλαμε. Έτσι, για να αποφύγουμε την άβολη αυτή στιγμή έχουμε δύο επιλογές: είτε να βρούμε άμεσα μια δικαιολογία για τις αναζητήσεις μας που μάς κάνουν να ντρεπόμαστε ή κάτι πιο απλό να διαγράψουμε το browsing history.

Διάβασε Επίσης: Έρχεται στη Λεμεσό το μεγαλύτερο πάρκο αστικού πρασίνου (Φωτογραφίες) 

 

Παρόλο που η Google θέλει να διευκολύνει τη ζωή μας με την επιλογή auto-delete κάθε 3, 18 ή 36 μήνες, πλέον υπάρχει και κάτι πολύ πιο γρήγορο. Το feature “delete last 15 min” κάνει αυτό ακριβώς που λέει το όνομα του. Το επιλέγεις και αυτό διαγράφει κάθε διαδικτυακό μας ιστορικό από τα τελευταία 15 λεπτά. 

Διάβασε Επίσης: Εφτά οι ύποπτοι για τη ληστεία στα γυρίσματα του Lupin

Για να αποκτήσουμε πρόσβαση σε αυτό, δεν έχεις παρά να μπεις στο Google app, να πάμε στο προφίλ μας και, κάτω από το «search history» να δούμε την επιλογή «Delete last 15 min». Το πατάς και είσαι έτοιμος! Ωστόσο, αν μετανιώσεις για την επιλογή σου μπορείς να το ακυρώσεις. 

Πηγή

Πηγή φωτογραφίας

 

Loader